fbpx

SNILLE ORD

Ville bare si tusen takk for at du var med oss på dagen vår!

Vi er strålende fornøyd med jobben du gjorde, trodde ikke det skulle være så lite stress å bli tatt så mye bilder av ;) Du var så avslappende og blid - deilig!

Dagen ble strålende - enda bedre enn forventet!

Hilsen fra Kine og Lars Gunnar

Kjære Mona-Lisa! Hvor skal vi begynne? :) Vi kunne ikke bedt om en bedre fotograf til våres bryllup! For det første er du utrolig flink og for det andre er det ikke mange som ville fått oss til å føle oss så avslappa som deg! Tusen takk for alle de uforglemmelige øyeblikkene og alt du har gjort for oss! Vi er evig takknemlige :)

Kjersti & Pål Kristian

Tusen takk for at du ville komme helt til Brevik og ta bilder av oss! Vi er så fornøyde med resultatet og deg som så dedikert og engasjert fotograf! Nå gleder vi oss til å lage et fantastisk fotoalbum - vi er imponerte!.

Mange klemmer fra Idar & Vanja

Kjære, kjære Mona-Lisa. For noen fantastisk flotte bilder du har tatt av oss, av gjestene våre og omgivelsene rundt Sole Hotell! Vi skjønte fra første stund at vi hadde valgt riktig bryllupsfotograf, og med DET resultatet kan vi glede oss over valget i all fremtid. Komplimentene for de flotte bryllupsbildene har haglet - vi bøyer oss i støvet! Vi anbefaler deg med glede til alle venner og kjente som skal gifte seg, og kanskje kommer det plutselig flere anledninger for oss der vi trenger dine fantastiske fotograferingsevner. TUSEN TAKK!

Mange klemmer, Ingvild & Amund.

Kjære Mona-Lisa T. Tusen takk for den flotte jobben du gjorde ved å være vår bryllupsfotograf! Vi er så stolte over de flotte bryllupsbildene våre!

Hjertelig hilsen Christine & Viggo

Tusen takk for alle de fine bildene du tok på vår store dag! Takk for at du var med på alle våre ideer og for dine kreative innspill!

Mange gode klemmer fra Marianne & Øyvind

Tusen takk for et drøss med fantastiske bryllupsbilder! Du er så flink :) Foto-shooten på Isdammen ble en herlig pause i skogen på en lang bryllupsdag - så lite stress og så fine bilder :) V i er super-fornøyde!

Klem fra Ingrid & Marius

Tusen takk for den fantastisk gode jobben du gjorde som fotograf da vi giftet oss. Vi er så fornøyde med resultatet ,og er veldig takknemlige! og ikke minst var det hyggelig å få bli kjent med deg! Tusen takk for en suveren innsats - du er proff!

Julie & Gjøran

Kjære Mona-Lisa! Hva kan vi si? Det monner ikke, men… Tusen hjertelig takk for de herlige bildene du tok i anledning vår bryllupsfest! Takket være deg har vi mengder av bilder vi kan kose oss med og mimre tilbake, og som vi kan vise de som ikke var der (og var der, hehe). Du er ikke bare en rådyktig fotograf, men også ei utrolig herlig og morsom jente!

Mange varme hilsener og klemmer, Kenneth & Mariann.

Omtaler