fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Julie og Gjørans bryllup

Jeg våknet opp til sol fra skyfri himmel, og visste det kom til å bli en fantastisk bryllupsdag. Jeg gledet meg vilt til  å fotografere Julie & Gjørans vielse i den utrolig vakre Vestre Aker kirke, og ikke minst til ytterligere fotografering på Akershus festning etterpå.

Bryllupsfotografering Vestre Aker kirkebrudepike

Stemningen var på topp, og Gjøran så utrolig flott ut!

Bryllupsgjester

Programmene deles ut, før brudgom og forlover setter seg og venter på at vielsen skal starte.

Brudgom og forloverEt snapshot av Julie like før vielsen skal til å starte. Nervøs, spent – men lykkelig. Dette bildet oppsummerer alt, og har blitt et av mine favorittbilder! Julie – du er så vakker,  og på bryllupsdagen din la alle merke til hvor strålende du var. Bare se på deg!

Bruden ankommer kirkenVielse i Vestre Aker kirkeVielse i Vestre Aker kirkeVielse i Vestre Aker kirkeVielse i Vestre Aker kirkeVielse i Vestre Aker kirke

Etter vielsen ble Julie og Gjøran behørig gratulert av familie og venner, og de kunne omtrent ikke stoppe og smile.

Gratulasjoner

Vinden hadde tatt seg opp i løpet av dagen, så det var kjølig utendørs. Vi tok derfor noen bilder inne i kirken før vi begav oss til Akershus festning.

Vielse i Vestre Aker kirkeBryllupsfotografering Vestre Aker kirkeBrudebilBrudeparet i bilenBrudepar ved Akershus Festning

Brudeparet sammen med forloverne. Tusen takk for at dere var så utrolig sporty under fotograferingen, på tross av turistene som fulgte nøye med mens akkurat disse bildene ble tatt.

Brudepar og forlovere

Enda et av favorittbildene mine fra dagen – det ble mange, men med et så flott par og Akershus festning som kulisser må det jo bare bli bra!

Bryllupsfotografering Akershus festningBryllupsfotografering Akershus festning

Etter et kort regnskyll tittet solen frem igjen, vi kunne ta enda flere bilder under åpen himmel. Heldigvis, for se så fine og lykkelige de er!

Bryllupsfotografering Akershus festning

Enda flere av favorittbildene mine – disse bildene minner meg om stemningen i en italiensk by.

Bryllupsfotografering Akershus festningBryllupsfotografering Akershus festningBryllupsfotografering Akershus festningBryllupsfotografering Akershus festningBryllupsfotografering Akershus festningBryllupsfotografering Akershus festning

Et nærbilde av buketten med blomster i varianter av lilla, kjempelekker.

Bryllupsfotografering Akershus festning

Da vi var ferdige med å fotografere, takket Julie og Gjøran meg. Men det er jeg som må takke dere, for å la meg være en del av dagen deres, og å få muligheten til å ta disse bildene. Jeg håper at dere blir like fornøyde med dem som jeg er, og at dere vil få glede av dem i mange, lykkelige år sammen!

Bryllupsfotografering Akershus festning

1 Kommentar
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *

  • Gjøranmars 29, 2012 - 21:41

    Utrolig fine bilder. Mona-Lisa anbefales på det varmeste til alle som har en spesiell anledning de vil ha fotograf. Du blir aldri å angre 🙂 Vi er veldig fornøyd og fikk akkurat de bildene vi ville ha fra vår dag. Vi gjorde ikke mye selv for å finne bakgrunner og oppstillinger, alt ordnet Mona-Lisa. Tusen takk for meget bra utført oppdrag 🙂 Vi prates nok flere ganger 😉SvarAvbryt