fbpx

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T.

Les mer...
Se flere bilder fra brylluper her!

 

Uansett hvor og hvordan man velger å gifte seg, er det en av de største dagene i livet for de fleste av oss. Som brudepar ønsker man ikke å glemme et eneste et av de mange gode øyeblikkene i løpet av denne dagen. Jeg synes det er fantastisk å få lov til å fotografere bryllup, både de små detaljene det ofte er lagt mye omtanke i og ikke minst samhørigheten, gleden og kjærligheten mellom mennesker.

Ønsker dere å bruke meg som bryllupsfotograf,  men bryllupet står et annet sted enn i Oslo-området? Jeg reiser gjerne til andre deler av landet (eller utlandet) hvis det skulle være behov for det.

Dere kan velge mellom følgende alternativer:

  • Halvdagsfotografering:  Fotografering fra brudepynting, under vielsen + portrettbilder etterpå (inntil 6 timer).
  • Heldagsfotografering:  Jeg følger dere hele dagen fra brudepynting ,vielse, portretter etter vielsen, samt bryllupsfesten med middag, taler, dans og kakeskjæring (velg mellom 10 eller 12 timer).
  • Etterpå /”trash the dress”: Photosession/portrettfotografering på inntil 3 timer for dere som allerede er gift. Les mer om Etterpå bryllupsfotografering / “trash the dress” her.
For informasjon om priser, se Produkter og prisinformasjon.

 

Uansett hva dere velger får dere  bildene ferdig etterbehandlet og klare til print,i høyoppløselig .JPG format  med bruksrettigheter inkludert (men ikke begrenset til) muligheten til å forstørre, gjøre tilgjengelig digitalt  og gi bort bildene til venner og bekjente. Bruksrettighetene gjelder dog ikke salg eller noen form for kommersiell bruk.  Jeg tilbyr dette da det var en av  tingene jeg selv ønsket da jeg giftet meg, muligheten til å ha bildene fra eget bryllup, og muligheten til å ordne forstørrelser o.l når det passet oss 🙂

I forkant av bryllupet diskuterer vi eventuelt tema for bryllupet, hvilken stil dere legger opp til osv, slik at dere kan få fotografier som understreker de tingene som er viktige for dere. Vi snakker også om praktisk gjennomføring/plan for dagen, slik at både dere og jeg er trygge på at jeg er der jeg trenger å være til enhver tid.