fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering portretter: Kine & Lars Gunnar

Etter Kine og Lars Gunnars vielse, dro vi til Leiren i Larvik for portrettbilder (se her for dokumentarbildene fra bryllupsdagen). Det var beinkaldt, men heldigvis hadde de vært forutseende nok til å ta med både varme pledd og drikke. Fordelen med det ustadige og til tider voldsomme været vi har her i Norge, er at det kan gi utrolig kule bilder – spesielt når man har brudepar som Kine og Lars Gunnar.

Bryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i Larvik

Vakkert håroppsett!

Bryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i Larvik

Jeg elsker broer, så da vi kom til denne broen ble lykken  komplett.

Bryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i Larvik

Vi måtte selvfølgelig ha bilder med de utrolig hyggelige og ikke minst hjelpsomme forloverne, det viser seg at de også er sporty 😉

Bryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i Larvik

 

Bryllupsfotografering leiren i Larvik

Stikkordet for de følgende bildene er vær. Norskt, friskt vær, + et sporty brudepar!

Bryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i LarvikBryllupsfotografering leiren i Larvik

Vi avsluttet med bilder på denne benken, før ferden gikk til festlokalet, Fritzøe gård og restaurant for å fortsette feiringen med familie og venner. Takk for at jeg fikk fotografere dere, og for at dere ble med på alt – uansett vær! Og også en stor takk til forloverne som var til uvurderlig hjelp 🙂

Bryllupsfotografering leiren i Larvik

 

 

Bryllupsfotografering leiren i Larvik

2 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *