fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Christine & Viggo

Christine  sjekket Viggo opp på en klassefest under mastergradstudiene, og i fjor var det Viggos tur til å ta forholdet videre (etter biiittelitt hinting fra Christines side).  Viggo bestemte seg for å fri 11.11.2011. Det gikk ikke helt som planlagt da han fikk influensa, men vår helt trosset virus og baselusker og gikk ned på kne for å spørre Christine om hun ville gifte seg med han. Under etter år etter, 8. september i år ankom jeg Kampen kirke hvor Christine og Viggo skulle bli hverandres ektefeller. Da jeg så lyset som kom inn gjennom de mangefarvede vinduene fikk jeg gåsehud! På en god måte altså.

Vielse i kampen kirke

Midtgangen i kirken så ut som et fargerikt piano i alle regnbuens farger, hvor skyggene fra benkeradene utgjorde de sorte tangentene.

Vielse i kampen kirkeVielse i kampen kirke

Christine og Viggo skulle gå inn i kirken sammen, og i sakrestiet hadde presten gode ord til en nervøs brud: «Husk at alle som sitter der ute bare vil det beste for dere, det eneste de bryr seg om er at dere skal ha en fantastisk dag».

Vielse i kampen kirkeVielse i kampen kirke

Det lyset – elsk.

Vielse i kampen kirkeVielse i kampen kirkeVielse i kampen kirke

Stemmene var klare og tydelige da begge svarte «ja», og måten de så på hverandre på etter å ha kysset hverandre for første gang som mann og kone – *smelt*.

Vielse i kampen kirkeVielse i kampen kirkeVielse i kampen kirkeVielse i kampen kirke

Christines vakre øredobber fortjente et eget bilde.

Vielse i kampen kirkeVielse i kampen kirke

Korsang og god stemning på kirketrappa, før ferden gikk videre til Akershus festning. Siden brudeparet skulle ha bryllupsfesten der, passet det perfekt å ta portrettbildene på festningsområdet.

Vielse i kampen kirkebryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

Det er så utrolig grønt og flott på Akershus festning, det er nesten så man ikke skulle tro den ligger midt i Oslo sentrum. Jeg elsker å være der, og på en så nydelig dag, sammen med Christine og Viggo og forloverne deres var det helt fortreffelig.

bryllupsfotografering Oslo, Akershus festningbryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

Disclaimer: Ingen brudepar ble våte under produksjonen av disse bildene.

bryllupsfotografering Oslo, Akershus festningbryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

 

bryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

Et digert, gammelt epletre gav oss skygge til å ta disse bildene – er det mulig å se mer forelsket ut en dette? Jeg kan ikke unngå å smile inni meg når jeg ser disse bildene.

bryllupsfotografering Oslo, Akershus festningbryllupsfotografering Oslo, Akershus festningbryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

Tidligere i uka hadde jeg gått på Akershus festning sammen med en venninne, for å planlegge fotograferingen. Da vi gikk forbi denne åpningen i muren og sola skinte igjennom, bare visste jeg at akkurat der måtte jeg ha et bilde av Christine og Viggo.

bryllupsfotografering Oslo, Akershus festningbryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

Elegante og moderne detaljer, Christines lilla brudebukett tror jeg er den netteste jeg noen gang har sett.

Lilla brudebukett og knappehullsblomstbryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

På vei ned til selskapslokalet stoppet vi for et par bilder, lyset var så perfekt at jeg omtrent stod og hoppet i iver. På toppen av det hele slo brudeparet til med en holdning som oooste  av fryktløshet og stil. Elsk!

bryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

Jeg aner ikke hva de snakket om mens de satt på benken, men det var hevet over enhver tvil at de koste seg i hverandres selskap. Jeg avslutter med dette bildet fordi jeg synes det er en så god og varm stemning i det, som jeg føler summerer opp Christine  og Viggos bryllupsdag. Hvis du vil se enda flere bilder, trykk for å starte slideshowet under det siste bildet 🙂

Tusen takk til fantastiske forlovere for hjelpen under fotograferingen, og ikke minst takk til dere Christine og Viggo, for at jeg fikk være en del av den store dagen deres.

bryllupsfotografering Oslo, Akershus festning

 

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *