fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering i Hønefoss: Stine & Jan Christian

På en av årets varmeste dager var det klart for et skikkelig sommerbryllup da Stine og Jan Christian endelig kunne gi hverandre sine ja. Stine og forloverne startet dagen på ABC Hårsenter i Hønefoss sentrum, og en nydelig brudekjole ventet på en strålende vakker brud:

Bryllupsfotografering i Hønefoss og på Klækken hotellBryllupsfotografering i Hønefoss og på Klækken hotellBryllupsfotografering i Hønefoss og på Klækken hotellBryllupsfotografering i Hønefoss og på Klækken hotellBryllupsfotografering i Hønefoss og på Klækken hotellBryllupsfotografering i Hønefoss og på Klækken hotell

I Hønefoss kirke strømmet familie og venner til for å feire brudeparet.Bryllup i Hønefoss kirkeBryllup i Hønefoss kirke

Jan Christian sørger for at smokingen sitter som den skal før vielsen starter:Bryllup i Hønefoss kirkeBryllup i Hønefoss kirkeBryllup i Hønefoss kirkeBryllup i Hønefoss kirkeBryllup i Hønefoss kirkeBryllup i Hønefoss kirkeBryllup i Hønefoss kirke

Etter vielsen var vi så heldige å kunne tilbringe tid på Riddergaarden i Hønefoss. Vi fikk stort sett ha hele området for oss selv og hadde derfor muligheten til å ta mange portrettbilder i de vakre omgivelsene:Bryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i Hønefoss

På Klækken hotell ventet bryllupsgjestene i deilig sommervær og avslappende omgivelser:
Bryllup på Klækken hotell ved Hønefoss

Bryllup på Klækken hotell ved Hønefoss

Bryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved Hønefoss

Bryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved Hønefoss

Den nydelige bryllupsmiddagen skulle serveres og inntas, og bordene var behørig pyntet for anledningen:Bryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved Hønefoss

Brudevals og kaker ble det også tid til – og det var tydelig at noen hadde øvet!Bryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllup på Klækken hotell ved HønefossBryllupsfotografering Riddergaarden i Hønefoss

Stine og Jan Christian – for en fantastisk dag dere hadde planlagt for dere og gjestene deres. Det var ikke bare været som var varmt denne lørdagen, det samme er dere begge: varme og omsorgsfulle mennesker som er opptatt av at de rundt dere har det bra. Tusen takk for at jeg fikk være en del av den store dagen deres, måtte dere ha mange minnerike og flotte år foran dere!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *