fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering i Hurdal: Linde + Arve

Linde og Arve kunne ikke bedt om en vakrere dag da de ga hverandre sine ja i historiske Hurdal kirke: Blå himmel og et snødekt landskap som seg hør og bør et ekte vinterbryllup!Bryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirkeBryllup i Hurdal kirke

Siden Hurdal kirke ligger rett ved Hurdalssjøen, som for anledningen var dekket av is, startet vi dagens portrettbilder der. Linde hadde  sydd sin egen kappe, og både hun og Arve så fantastiske ut i vinterlandskapet:Bryllupsfotografering HurdalssjøenBryllupsfotografering HurdalssjøenBryllupsfotografering HurdalssjøenVinter Hurdal BryllupBryllupsfotografering HurdalssjøenBryllupsfotografering HurdalssjøenBryllupsfotografering Hurdalssjøen

Neste stopp på veien var trivelige Molstad landhandleri, som opprinnelig var husmannsplass og senere ble landhandleri og skysstasjon.

Bryllupsfesten ble holdt på Sandnesseter Grendehus, hvor gjestene tok vel i mot de nygifte:
Bryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehus

Både Linde og Arve elsker å være ute i naturen,  og bordene var pyntet til fest i hvitt og grønt:Bryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehusBryllup på Sandnesseter grendehus

En nydelig dag med nydelige mennesker – Linde og Arve, gratulerer så mye som nygifte! Tusen takk for at jeg fikk være sammen med dere denne dagen, jeg hadde gledet meg lenge til å fotografere vinterbryllupet deres i Hurdal og det ble til og med enda bedre enn jeg kunne forestilt meg. Lykke til i fremtiden, måtte dere få mange gode øyeblikk sammen!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *