fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Josefine + Anders: Bryllupsfotografering i Oslo Rådhus og Akershus festning

Josefine og Anders hadde egentlig planlagt et helt annet bryllup da de etter mange år sammen endelig skulle bli mann og kone i mai 2020. De bestemte seg til slutt for å gifte seg på planlagt dato, og greide, på svært kort tid, å planlegge en aldeles nydelig bryllupsdag! De giftet seg i vakre Oslo Rådhus, og Anders tok seg knallbra ut i sin svarte smoking:

Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge

Josefine strålte i sin nydelige brudekjole med blonder:
Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge

Endelig gift! Og det i selveste Munch-rommet i Oslo rådhus.
Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge

Etter vielsen ble paret hyllet av venner og familie utenfor rådhuset, også spaserte vi den korte veien til Akershus festning for bryllupsportretter:

BryBryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge

Vi fikk et kraftig regnskyll midt på dagen, men utover det var vi virkelig heldige med været denne dagen og kunne ta oss god tid til å nyte den. Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge

På restauranten Ling Ling på Aker brygge var det dekket opp til bryllupsfest i eget lokale:

Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge

Josefine hadde i mellomtiden skiftet til festkjole – nå var det klart for feiring!

Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge Bryllupsfotografering Oslo Rådhus, Akershus festning og Ling Ling på Aker brygge

For en deilig dag det ble, og for et vakkert, avslappet og intimt bryllup! Tusen takk Josefine og Anders for at vi fikk komme og dele dagen med dere. Måtte dere ha mange fantastiske år foran dere sammen, nå som ektepar 🙂

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *