fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Camilla + Bård

Camilla og Bård valgte seg min favoritt-årstid å fotografere på da de giftet seg: Et herlig urbant høstbryllup komplett med vielse på Oslo rådhus, trikketur med hele brudefølget og bryllupsfest på lekre og rustikke Astral. For Camilla startet dagen på Bristol hotell, og sammen med venner og familie satte hun kursen mot Theatercafeen hvor Bård ventet.

Bryllup Bristol hotell i Oslo

Bryllup Oslo rådhus og Bristol hotellBryllup Oslo rådhus og Bristol hotellBryllup Oslo rådhus og Bristol hotell

Sjekk Bård i mørkeblå smoking og Camilla i en nydelig romantisk kjole med blonder, OG den vakre brudebuketten Bård hadde ordnet! Bryllup Oslo rådhus og Bristol hotellBryllup Oslo rådhus og Bristol hotellBryllup Oslo rådhus og Bristol hotellBryllup Oslo rådhus og Bristol hotellBryllupsfotografering Oslo rådhus

Oslo rådhus – og to som gledet seg så mye til å bli hverandres ektefeller at de smilte hele veien dit. Bryllupsfotografering Oslo rådhusBryllupsfotografering Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusVielse Oslo rådhusBryllup Oslo rådhusTrikk i bryllup - OsloTrikk i bryllup - Oslo

Alle ombord!  Ikke bare var trikken pyntet til bryllup – det var jaggu meg et utrolig dyktig band som underholdte også mens vi kjørte rundt i Oslos gater. Band i Trikk OsloTrikk i bryllup - OsloTrikk i bryllup - OsloTrikk i bryllup - OsloBryllupsfotografering på trikk i OsloBryllupsfotografering på trikk i OsloBryllupsfotografering på trikk i Oslo

Bryllupsfotografering på trikk i Oslo

Bryllupsfotografering på trikk i OsloBryllupsfotografering på trikk i Oslo

En liten spasertur senere og hele brudefølget kunne rusle inn i lokalene til Astral: En tidligere fabrikk og nå en rustikk men moderne – og utrolig hyggelig!-  restaurant. Bryllup på Astral i Oslo

Innbydende bord klare til bryllupsmiddag:Astral bryllupslokale OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllupsfotografering på Astral i Oslo

Med Oslo i høstskrud og en livlig og energisk gjeng lurte vi oss til disse bildene før middagen:Høstbryllup i OsloHøstbryllup i OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllup på Astral i OsloBryllupsfotografering på Astral i Oslo

Et helt spesielt bryllup for et helt spesielt par. Glede, energi og de gode øyeblikkene mellom mennesker som er glade i hverandre var den røde tråden gjennom hele bryllupsdagen. Tusen takk for at jeg fikk være med dere på denne fantastiske dagen Camilla og Bård! Måtte resten av livene deres også være fylt med små og store opplevelser og gode stunder 🙂

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *