fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Benedikte + Trond

Noen ganger vet man bare at to mennesker passer sammen. Det mente i allfall Benediktes nære venninne da hun arrangerte en middag og inviterte både Benedikte og Trond. Det viser seg at hun hadde helt rett (noe som ble behørig påpekt i flere av bryllupsdagens taler): kjemien stemte fra første øyeblikk.

Staselige Gamle landbruk hos Norsk folkemuseum stod for en høytidelig ramme rundt Benedikte og Tronds vielse, og akkurat som Trond hadde bestemt var både været og temperaturen helt perfekt:
Vielse på gamle landbruk, FolkemuseetVielse på gamle landbruk, FolkemuseetVielse Gamle landbruk, FolkemussetBryllup på gamle landbruk, folkemuseetBryllup på gamle landbruk, folkemuseetBryllup på gamle landbruk, folkemuseetBryllup på gamle landbruk, folkemuseetBryllup på gamle landbruk, folkemuseetBryllup på gamle landbruk, folkemuseetBryllup på gamle landbruk, folkemuseetBryllupsbilder Norsk FolkemuseumPortretter Norsk folkemuseumDetaljebilder Norsk FolkemuseumBryllup på norsk Folkemuseum Bryllupsfotografering på Norsk folkemuseum i OsloBryllupsfotografering på Norsk folkemuseum i Oslo

Ingen mangel på vakre steder å fotografere på Norsk folkemuseum, og Benedikte og Trond så elegante og smashing ut:Bryllupsfotografering på Norsk folkemuseum i OsloBryllupsfotografering på Norsk folkemuseum i Oslo

Etter en rusletur med god stemning og mange bilder var det på tide for brudepar og forlovere å slutte seg til gjestene som allerede koste seg på Gjestestuene:
Bryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllupsfest på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup hos norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllup på Gjestestuene, Norsk folkemuseumBryllupsbilder norsk folkemuseumBryllupsbilder norsk folkemuseum

Etter bryllupsmiddagen var det tid for kaker – og brudevals:Bryllupskake - TG SelskapsmatBryllupskake - TG SelskapsmatBrudevals GjestestueneBrudevals, gjestestuene

Også kunne festen begynne!Bryllupsfest, Gjestestuene Norsk folkemuseumBryllupsfotografering Norsk Folkemuseum

Kjære Benedikte og Trond – for en dag det ble! Tusen takk for at jeg fikk være en del av den, og å bli kjent med dere. Dere har en stille og trygg samhørighet som ikke trenger ord, men som er svært merkbar. Jeg ønsker dere det aller beste for fremtiden, hvor dere fortsetter å berike hverandres små og store opplevelser.

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *