fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Katrine & Geirs bryllup

På en av sommerens våteste dager ble Katrine og Geir mann og kone, i koselige Haslum kirke i Bærum. Bruden ankom kirken i en nydelig brudekjole – og  joggesko  (hun skiftet til annet skotøy før vielsen startet ;)).

Første gang jeg møtte dem kom Katrine i Stabæk fotballskjorte. Både hun og Geir er ihuga fotballinteresserte, og  møttes  gjennom Stabæk supportermiljø. Det ble raskt helt naturlig for dem å være sammen, også utenom fotballen. Den 9. april 2011 inviterte Geir Katrine med på tur, hvor han  spurte henne om hun ville gifte seg med han. Svaret kunne ikke bli noe annet enn ja, noe det selvfølgelig også ble under vielsen.

Katrines stemor spilte og sang Gabriellas sång under vielsen, den samme sangen Geir hadde spilt på iPhonen sin da han fridde til Katrine.

Man bare ser hvor utrolig stolt Geir er gående arm i arm med sin kone.

Bryllupsbilder Haslum kirke, Bærum

Brudeparet vinkes avgårde av familie og venner.Regn ingen hindring!

Bryllupsbilder Haslum kirke, Bærum

Etter vielsen bar ferden til herskapelige Slottet selskapslokaler, hvor gjester og brudepar ble godt tatt i mot.

Det var nesten obligatorisk med et par bilder som gjenspeilet brudeparets store, felles interesse: Stabæk fotball!

I en praktfull salong på Slottet selskapslokaler tok vi disse bildene, i det myke lyset fra regnvåte vinduer. Katrine og Geir, dere er så utrolig fine sammen!

Bryllupsfotografering Slottet selskapslokalerBryllupsfotografering Slottet selskapslokalerBryllupsbilder Slottet selskapslokalerBryllupsbilder Slottet selskapslokalerBryllupsbilder Slottet selskapslokalerBryllupsbilder Slottet selskapslokaler

Så vidt i ly for regnværet ble det tid til en aldri så liten bryllupsskål før middagen, på den flotte terrassen. Takk for at jeg fikk komme Katrine og Geir, og fotografere dere på bryllupsdagen deres!

Sjokolade. Bare ordet gir meg en varm og nærmest euforisk lykkefølelse. Og der – til venstre for inngangen stod denne – en stor fontene med flytende, gyldenbrun glede. Jeg kunne ikke dra uten å fotografere herlighetene, lurer på om slike fontener finnes i miniversjoner? :p

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *