fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Lines utdrikningslag

Etter at den vordende bruden (som bor i Brussel) ble lurt opp i stry med at hun skulle på shopping, for deretter å ende på et fly til Oslo, lå det i kortene at dagen kom til å bli morsom. Jeg var så  heldig å få være med og fotografere under utdrikningslaget, og det var en glede å tilbringe dagen med disse fantastiske jentene! Jeg møtte dem utenfor Megazone i Oslo, hvor det var duket for laserspill, ridning på mekaniske okser og hinderløype. Noen var litt skeptiske til laserspillet, og ble overrasket over hvor gøy de syntes det var. Jeg ble kjempeimponert, og tror forsvaret har gått glipp av noen fantastiske skyttere 🙂

Utdrikningslag

Jeg tror derimot Texas USA kan puste lettet ut, de har nok ikke gått glipp av spektakulære cowgirls. Innsatsen i hinderløypen var det heller ingenting og si på, også bar det videre til Statholdergaarden for en velfortjent  sen lunsj. Etter nydelig mat i godt selskap, lå alt til rette for ytterligere velvære på Vestkantbadet spa. Hun som hadde bestilt sjokoladebehandling sa: “jeg håper det er sjokolade utgått på dato, hvis ikke vil det være synd å kaste bort sjokolade på den måten”. En kvinne etter mitt eget hjerte!

 

 

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *