fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Vinterbryllup på Trugstad gård – Stine & Stian

I februar i år fikk jeg være med da Stine & Stian giftet seg på Trugstad gård i Nannestad, og som på bestilling lå det et vakkert lag med snø som ble kronet med praktfullt vær. Dagen var fantastisk, og å tilbringe tid med Stine og Stians familie og venner, var som å være sammen med min egen familie; stemningen var avslappet, latteren satt løst og tiden fløy avgårde. Stine startet dagen sammen med sin forlover på Studio S Style i Lillestrøm, og noe av det første jeg kastet meg over var Stines vanvittig fine bryllupssko:

BrudeskoBrudekjoleStudio S Style LillestrømStudio S Style LillestrømStudio S Style LillestrømStudio S Style LillestrømStudio S Style Lillestrøm

Jeg sniker inn et bilde til av skoene. Se så fine!Brudesko - brudepynting

Da den vakre bruden var ferdig pyntet, bar det til koselige Trugstad gård i Nannestad, hvor resten av dagen ble feiret.  Stian, familie og venner ventet på at vielsen skulle begynne.
Vielse på Trugstad gårdVielse på Trugstad gårdVielse på Trugstad gårdVielse på Trugstad gårdVielse på Trugstad gård

Vakker gitarspilling og sang under vielsen:bryllupsfotografering14bryllupsfotografering15bryllupsfotografering16bryllupsfotografering17bryllupsfotografering18bryllupsfotografering19bryllupsfotografering20bryllupsfotografering21

Vi ble tatt utrolig godt imot på Trugstad gård, og med flotte lokaler og nydelig mat var gården en perfekt ramme for Stine og Stians bryllup! bryllupsfotografering22bryllupsfotografering23bryllupsfotografering24

Fantastisk vær for vinterbilder:
Bryllup på Trugstad gårdBryllup på Trugstad gårdBryllup på Trugstad gårdBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård Nannestad

Knallfin brudebukett!Brudebukett vinter - vinterbukettVinterbryllup bukett

Trugstad går har også et stabbur, og de røde tømmerveggene utgjorde en super bakgrunn for disse flotte menneskene:Bryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadStabbur bryllupsfotograferingBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård Nannestad

På tide med bryllupsmiddag – og bryllupsbordet var pyntet i hvitt og lilla:Borddekorasjoner bryllupBordoppdekkning bryllupBorddekorasjon bryllupsmiddagBryllupsmiddag Trugstad gårdBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård Nannestad

Trugstad gård har fokus på de små detaljene:
Bryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadHeklet krone bryllupBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBryllupsfotografering på Trugstad gård NannestadBrudevalsKakebord til bryllupBryllupskake og kaketoppKakeskjæring bryllupStjerneskudd i bryllup

Kjære Stine og Stian – tusen takk for at vi fikk komme og dele dagen med dere!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *