fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

En bryllupsfotograf – mange fotovesker

En bryllupsfotograf trenger nødvendigvis noe å frakte utstyret sitt i, og som mange andre fotografer har jeg både trillekoffert, et par sekker, bager og vesker til fotoutstyr. Det er ikke lett å finne den perfekte løsningen, men jeg har (endelig) landet på en kombinasjon som fungerer for meg. I lengre tid har jeg derimot tenkt på å skaffe meg en ny fotoveske (ah, de to ordene sammen – foto – veske ). En som ikke ser ut som en typisk fotobag som roper «hey se, jeg bærer rundt på fotoutstyr for mange tusen», og som jeg kan bruke både i bryllup og på ferie.

Utvalget av slike vesker har eksplodert de siste par årene (hurra!), og når du har lyst på alle sammen (heeelt hypotetisk selvfølgelig) er det ikke lett å velge. Man må ta hensyn til hvor mye utstyr man beregner å bære med seg og hvor mye man regner med å måtte bære den (de største veskene kan bli tunge fullt «lastet»).

Jeg bestemte meg for å skaffe en av de litt større veskene, og ville ha plass til kamerahus + 3 objektiver, batterier, minnekort, mobil, lommebok, leppomade og iPad mini. Til slutt falt valget på en Jill-E Medium kameraveske i sjokoladebrunt skinn, bestilt fra den alltid fantastiske fotobutikken B&H. Skilleveggene inni veska kan arranges akkurat slik man vil ha dem til å passe sitt bruk, og ekstra lommer både foran og på sidene, + på innsiden av lokket gjør at man har massevis av ekstra plass til batterier og andre småting. Det følger også med en «miniveske» som er festet til vesken (innvendig), for objektivdeksler.

Etter å ha brukt den «i felten» et par ganger, ble det til at jeg stadig oftere begynte å bruke den som veske ellers også – uten kamera. Den har jo plass til alt og alle rommene gjør det enkelt å holde orden.  Også er den på toppen av det hele fin!  Jeg kan enkelt bære den i hånden eller over skulderen med bærestroppene, i tillegg er det en lengre rem man kan bruke om man vil.  Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte den for lenge siden. Nå har jeg så smått begynt å fundere på om jeg kanskje skulle skaffe meg en til – og har  kastet mine blå på de nydelige veskene til Pompidoo

Jill-e Kameraveske sjokoladebrunJill-e Kameraveske sjokoladebrun

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *