fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Publisert: Ditt eget bryllup

Nå for tiden er det ikke uvanlig at bryllupsbildene ikke bare tas  og behandles digitalt – de deles også ofte digitalt. Det er likevel noe eget ved å se bildene på trykk, og når bryllupsmagasinet Ditt eget Bryllup slo til med vintage-spesial? Da er det ekstra stas at de ønsket å ha med to av bryllupene jeg har vært så heldig å få fotografere. Brudeparene forteller om den store dagen, og gir tips og råd til planleggingen. I tillegg er bladet spekket med ideer og gjør-det-selv guider, jeg liker at det er en blanding mellom bilder til inspirasjon og praktiske tips!

Ditt eget bryllup - vintage Ditt eget bryllup - vintage

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *