fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Camilla & Henrik!

Noen mennesker må langt avsted for å finne kjærligheten, andre er så heldige at de knapt må runde et par hushjørner før de er i mål.

Camilla og Henrik har nesten vært sammen bestandig. De vokste opp i samme nærmiljø, og foreldrene er til og med naboer – svært praktisk! Men når jeg tenker tilbake på bryllupsdagen 1. juni er det de gode blikkene og varme ordene jeg sitter igjen med. Jeg merker jeg er i ferd med å bli fryktelig rørt allerede, så la meg dele noen bilder fra en aldeles perfekt bryllupsdag!

Jar kirke badet i sol, og noen godværsskyer pyntet opp himmelen for bryllupsgjestene som begynte å komme.

Det var ikke bare mine øyne som ikke var tørre, da aldeles nydelig sang fylte kirken. Jeg må også nevne den fantastiske talen presten holdt for Camilla og Henrik – morsom, tankevekkende, personlig .

Etter korpsmusikk og varme gratulasjoner, dro vi avgårde for portretter. Jeg hadde gledet meg i mange dager, og da jeg så Henrik i kjole og hvitt og Camilla i en brudekjole som tok pusten fra meg, kunne jeg virkelig ikke vente på å komme igang.

Middelhavet, spør du? Nei, bildene er tatt i Oslo – for noen omgivelser, for et vær – og ikke minst: for et vakkert brudepar!

Ser du seilbåtene i bakgrunnen? Jepp. Fordi alt var perfekt.

Lekker bukett og knappehullsblomst!

I mellomtiden koste gjestene seg på Slottet selskapslokaler, mens de ventet på brudeparet.

 

Latteren satt løst – og da Henrik holdt sin tale for Camilla gikk det lommetørklær på rundgang.

Camilla og Henrik – tusen takk for at jeg fikk være fotografen deres, for en bryllupsdag det var! Dere er nydelige inni og utenpå, ikke rart det ble som toastmasteren deres sa: “En overvekt av positive ord” 🙂

 

2 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *

  • Ingun Skaarjuni 23, 2013 - 20:38

    WOW! MagiskSvarAvbryt

  • Lisbeth Wathne Svinøjuni 23, 2013 - 21:05

    Herlig med bryllup.
    Hvordan var bryllupsreisen?SvarAvbryt