fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bursdagsinvitasjoner

Om to uker blir min datter fire år, og skal ha sin aller første barnebursdag. Hun har det helt klart for seg hvordan det skal være, og hva som skal serveres. Og en ting er sikkert: det blir mye rosa, veldig mye rosa. Min mann og jeg har laget bursdagsinvitasjonene i helga, som vesla gleder seg storstilt til å dele ut. Vi malte grillpinner hvite (etter å ha klippet av den spisse tuppen), og printet ut stjerner med invitasjonstekst og navn  – på råååsa bakgrunn selvfølgelig. Stjernene ble så limt på grillpinnen, en stjerne med invitasjonstekst på en side og navn på den andre. Til slutt dekorerte vi dem med glitterlim. Nå får vi håpe at så mange som mulig kan komme, selv om det er midt på sommeren 🙂

 

Bursdagsinvitasjoner

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *