HYGGELIG Å SE DEG!

Hei!

Jeg heter Mona-Lisa Transeth og er en bryllupsfotograf og digitalmarkedsfører som bor i Eidsvoll kommune.

Jeg anser meg som utrolig heldig som kan jobbe med noe jeg elsker å gjøre, og tror at gleden og entusiasmen over det jeg driver med vises i bildene mine. Å uttrykke meg kreativt har vært viktig for meg hele livet, og jeg har ofte et eller annet hobbyprosjekt på gang. Denne bloggen er på mange måter en samling øyeblikk fra både mitt og andres liv i bilder, både de store og de små. Hverken firmaet eller denne bloggen hadde eksistert uten uvurderlig støtte fra familie og venner, og jeg er utrolig heldig og takknemlig som har så fantastiske støttespillere!

Jeg er også takknemlig over eksistensen av varme sommerdager, kakao, parfymer og duftlys, tyrkisk eplete,  badekar, filmer og bøker, vanilje, gresk mat, god vin, sjokolade, edderkopper, vakre Venezia, uforglemmelige Istanbul,  peoner, iskrem – og alle de andre små tingene som beriker livet mitt (og jeg innså plutselig hvor mange av punktene i den oppramsingen som består av mat og drikke).

 

Tilnærming og stil

Min lidenskap er å fange de verdifulle øyeblikkene i en bryllupsdag, og å skape unike portretter med glamorøs “flair” som brudeparet kan bli glade i. Jeg møter brudeparet på forhånd for å snakke om bryllupsdagen, og for å kunne skape bilder som viser deres personlighet. Bildene leveres i høyoppløselig format med alle ikke-kommersielle bruksrettigheter – det er tross alt deres bryllupsbilder! Jeg holder til på østlandet, men fotograferer gjerne ellers i landet eller utlandet også. Ta en titt på nettsiden for å se hva jeg har gjort for andre brudepar, eller stikk innom Facebooksiden min for å lese hva kunder og andre sier. Lurer dere på noe? Ikke nøl med å ta kontakt!

Jeg elsker sola, noe som ofte gjenspeiles i fotografiene jeg tar.  Bildene mine er varme og stemningsfulle, og jeg fokuserer på å fange de nære, spesielle øyeblikkene. Dette gjør jeg både ved å dokumentere det som skjer underveis (snapshots på godt norsk;)), og i tillegg legge til rette for og planlegge de gode portrettene. Disse kan være elegante, humoristiske, lekne, “edgy” osv, og jeg tar gjerne i mot spesielle ønsker fra deg/dere som blir fotografert! Fotograferingen foregår “on location”, enten det er hjemme hos deg/dere, i en park, i byen, på et sted som betyr mye for deg/dere,  i kirken, i et festlokale eller hvor som helst. Jeg synes det er utrolig gøy å fotografere detaljer, enten det er borddekorasjoner, brudens sko eller knappehullsblomstene. Jeg elsker å utfordre meg selv, og leter alltid etter nye tilnærminger og inspirasjonskilder.

 

Tusen takk for at du kom innom nettsiden min –  hvis det er noe du lurer på, har kommentarer til eller ønsker å bli fotografert av meg, ta gjerne kontakt!

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Fotograf Mona-Lisa T.

Tynsåkvegen 10,

2080 Eidsvoll

E-post: mt (at) monalisat.no

Organisasjonsnr: 996847233 MVA

DE NYESTE BLOGGPOSTENE

 

 

Menu