fbpx

Tilnærming og stil

Min lidenskap er å fange de verdifulle øyeblikkene i en bryllupsdag, og å skape unike portretter med glamorøs “flair” som brudeparet kan bli glade i. Jeg møter brudeparet på forhånd for å snakke om bryllupsdagen, og for å kunne skape bilder som viser deres personlighet. Bildene leveres i høyoppløselig format med alle ikke-kommersielle bruksrettigheter – det er tross alt deres bryllupsbilder! Jeg holder til på østlandet, men fotograferer gjerne ellers i landet eller utlandet også. Ta en titt på nettsiden for å se hva jeg har gjort for andre brudepar, eller stikk innom Facebooksiden min for å lese hva kunder og andre sier. Lurer dere på noe? Ikke nøl med å ta kontakt!

Jeg elsker sola, noe som ofte gjenspeiles i fotografiene jeg tar.  Bildene mine er varme og stemningsfulle, og jeg fokuserer på å fange de nære, spesielle øyeblikkene. Dette gjør jeg både ved å dokumentere det som skjer underveis (snapshots på godt norsk ;)), og i tillegg legge til rette for og planlegge de gode portrettene. Disse kan være elegante, humoristiske, lekne, “edgy” osv, og jeg tar gjerne i mot spesielle ønsker fra deg/dere som blir fotografert! Fotograferingen foregår “on location”, enten det er hjemme hos deg/dere, i en park, i byen, på et sted som betyr mye for deg/dere,  i kirken, i et festlokale eller hvor som helst. Jeg synes det er utrolig gøy å fotografere detaljer, enten det er borddekorasjoner, brudens sko eller knappehullsblomstene. Jeg elsker å utfordre meg selv, og leter alltid etter nye tilnærminger og inspirasjonskilder.

 

 

 

Bryllupsfotografering | Portrettfotografering Fotoblogg | Om meg | Produkter og priser Spørsmål og svar |