fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Violetta + Tor-Erik

Sommerfugler i magen. Blikk som møter hverandre i speilet i ambulansen hvor de begge jobber. Trygghet. Kjærlighet. Og nå: gi hverandre løfter om at det skal være dem for bestandig. Violetta og Tor-Erik giftet seg i spektakulære St Olav domkirke i Oslo, og det ble en aldeles nydelig dag fra start til slutt:

Vielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i OsloVielse i St Olav Domkirke i Oslo

Etter vielsen bar ferden til herskapelige Eidsverket på Bjørkelangen, hvor bryllupsmiddagen skulle inntas i hovedbygningen. Og etterpå? Fest på låven! Eidsverket ligger nydelig til i fredelige omgivelser, en perfekt ramme for bryllup:Bryllup på Eidsverket

Det viste seg at dagen ble en drømmedag på mange måter – ved å oppfylle Violettas ønske om å ankomme i hest og vogn:Bryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på Eidsverket, BjørkelangenBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på Eidsverket

Behørig pyntet til bryllupsfest i lilla og hvitt:
Bryllup på EidsverketBryllup på Eidsverket - lilla og hvittBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på Eidsverket

Etter en nydelig middag var det tid for å trekke inn i låven, hvor brudparet med hjelpere hadde gjort en helt fantastisk jobb med å dekorere til fest – jeg ble rett og slett målløs da jeg kom inn i låven!Bryllup på EidsverketBryllup på Eidsverket - låvenBryllup på Eidsverket - candybarBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketLåvebryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på EidsverketBryllup på Eidsverket

Fineste Violetta og Tor-Erik – den inderligheten, omtanken og kjærligheten dere har for hverandre er ikke bare helt spesiell, den er også evig tilstedeværende. Måten dere ser på hverandre på, tar på hverandre, gjør små og store gester i hverdagen for hverandre viser hvor hjemme dere er hos hverandre. Tusen takk for at jeg fikk komme og være en del av bryllupsdagen deres, det var virkelig en opplevelse. Måtte alle årene foran dere være fylt av mange gode stunder sammen!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *