fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Pernille + Henning

Pernille og Henning fikk en av årets vakreste høstdager som ramme rundt sin fantastiske bryllupsfeiring. For Pernille startet dagen på Studio S Style på Lillestrøm, sammen med både mamma og forlover:

Brudepynting på Studio S Style LillestrømBrudepynting på Studio S Style LillestrømBrudepynting på Studio S Style LillestrømBrudepynting på Studio S Style LillestrømVielse i Bjørke kirke

Vielsen skulle skje i koselige Bjørke kirke på Maura,  som ligger i Pernilles hjemtrakter og hvor hun og Henning bor sammen. Vielse i Bjørke kirkeHenning kunne kose seg ute i det fine været sammen med familie og venner:Vielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeEt vaskeekte høstbryllup med fargesprakende dekorasjoner i høstens tegn (og bare vent til du ser bordoppdekningen): Vielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeHenning og Pernille har akkurat gitt hverandre sine ja, og blitt erklært hverandres ektefeller:Vielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeVielse i Bjørke kirkeEn av Hennings absolutt største lidenskaper (i tillegg til Pernille selvfølgelig) er motorsykler:Bryllupsfotografering Maura, NannestadMotorsykkel, Bryllupsfotografering Maura, NannestadBryllupsfotografering Maura, Nannestad

Så fine, og så blide! Bryllupsfotografering Maura, NannestadBryllupsfotografering Maura, NannestadBryllupsfotografering Maura, NannestadBryllupsfotografering Trandumskogen, TrandumBryllupsfotografering Trandumskogen, TrandumBryllupsfotografering Trandumskogen, TrandumBryllupsfotografering Trandumskogen, TrandumBryllupsfotografering Trandumskogen, TrandumBryllupsfotografering Trandumskogen, TrandumBryllupsfotografering Trandumskogen, TrandumBryllupsfotografering Trandumskogen, Trandum

Pernille har drevet mest hest i mange år, og derfor passet det utrolig fint at vi hadde mulighet til å ta disse bildene:
Bryllupsfotografering med hest

På Raumegården i Gjerdrum ble brudpar og gjester tatt godt i mot:Bryllupsfeiring Raumegården hotelBryllup på Raumegården hotelPyntet etter alle kunstens regler, og for virkelig å få frem høst-stemningen – Raumegården var klar for bryllupsfest!Bryllup på Raumegården hotelHøstbryllup bordpyntHøstbryllup bordpyntHøstbryllup bordpyntBorddekorasjon høstBorddekorasjon høstBryllup RaumegårdenBryllup RaumegårdenPernille og Henning – gratulerer så mye med dagen og ekteskapet! Tusen takk for at jeg fikk lov til å være med og dele den med dere. Dere er så avslappede, uhøytidelige og fine, det var en glede og tilbringe hvert eneste minutt med dere og familie og venner. Jeg ønsker dere alt det beste i fremtiden (og en fremragende bryllupsreise!). 

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *