fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Cindy + Morten

På en av årets vakreste sommerdager gav Cindy og Morten hverandres ja på Lille Herbern i Oslo. At bryllupet skulle stå i Norge var slett ingen selvfølge, Morten er født i Norge, Cindy i Kina og de bor sammen i New York. Familie og venner kom langveis fra for å feire kjærligheten og den store dagen med Cindy og Morten, og jeg var så heldig å få være med! Cindy skulle gifte seg i en av de vakreste brudekjolene jeg har sett, og Morten matchet i lekker smoking:

On one of the most beautiful summer days of the year, Cindy and Morten said their I do’s at Lille Herbern in Oslo. That the wedding was to be in Norway was certainly not a given: Morten is born in Norway, Cindy in China and together they live in New York. Family and friends had come a long way to celebrate their love and commitment to each other, and I was so lucky to get to tag along! Cindy was getting married in one of the most stunning wedding-dresses I have ever seen, and Morten looked sharp in his tuxedo:               Bryllupsforberedelser på Hotel Savoy, Oslo

Bryllupsforberedelser på Hotel Savoy, OsloBryllupsforberedelser på Hotel Savoy, OsloBryllupsforberedelser på Hotel Savoy, OsloBryllupsforberedelser på Hotel Savoy, Oslo

Paret bestemte seg for å se hverandre før vielsen, og få steder gir en bedre ramme for en «first look» en billedskjønne Vækerø gård.

The couple chose to see each other before the ceremony, and few places are better suited for the first look than breath-taking Vækerø gård:
Bryllupsfotografering Vækerø gård
Bryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gård

Etter å ha tatt portrettbilder på Vækerø, gikk ferden videre til Lille Herbern med båt.

After portraits at Vækerø, it was time to board the boat to Lille Herbern. 
Bryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering på båt i OslofjordenBryllupsfotografering på båt i OslofjordenBryllupsfotografering på båt i OslofjordenBryllupsfotografering på båt i OslofjordenBryllupsfotografering på båt i OslofjordenOdden på Lille Herbern var pyntet til vielse, og den kunne ikke blitt mer perfekt:

The tiny island was beautifully decorated for the outdoor ceremony, and it could not have been more perfect:

Bryllupsfotografering og utevielse på Lille Herbern i OsloTBryllupsfotografering og utevielse på Lille Herbern i OsloBryllupsfotografering og utevielse på Lille Herbern i OsloBryllupsfotografering og utevielse på Lille Herbern i OsloBryllupsfotografering og utevielse på Lille Herbern i OsloBryllupsfotografering og utevielse på Lille Herbern i OsloInne på restauranten på Lille Herbern var bordene dekket og pyntet til bryllupsmiddag:

Inside at the restaurant the tables were set and ready for the reception:


Bryllupsmiddag på Lille Herbern
Bryllupsmiddag på Lille HerbernBryllupsmiddag på Lille HerbernBryllupsmiddag på Lille HerbernBryllupsmiddag på Lille HerbernBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdBryllupsfotografering Vækerø gårdLille Herbern viste seg fra sin beste side, og den deilige temperaturen gjorde at gjester og brudepar kunne kose seg ute til langt på kveld:

Lille Herbern was showing itself from its best side, and the lovely temperature made it possible for the guests to enjoy outside until the small hours:

Bryllupsmiddag på Lille HerbernBryllupsmiddag på Lille HerbernCindy og Morten – jeg er så utrolig glad for at dere valgte å komme til Oslo for å feire kjærligheten, og at jeg fikk være en del av den store dagen. Det ble en drømmedag på alle måter, og som Cindy sa – med den ene opplevelsen etter den andre. Måtte dere få mange, fantastiske år sammen breddfulle med gode opplevelser!

Cindy and Morten – I am so happy that you chose to come to Oslo to celebrate your love, and that I got to be a part of your big day. It was a dream day in all aspects, and as Cindy put it – with one experience after another. May you have many, amazing years together, brimming with wonderful experiences!

Bryllupsfotografering Vækerø gård

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *