fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering på Bogstad gård Asta + Christian

“Jeg kan nesten ikke huske Asta uten Christian”, ble det sagt under en av kveldens taler. Kanskje ikke så rart, for Asta og Christian hadde vært sammen i mange år før de forige lørdag gav hverandre sine ja i Sørkedalen kirke. En gjenganger i talene var også Astas målbevissthet. Et godt eksempel er da hun byttet instrument i korpset for å kunne sitte ved siden av Christian, “den kjekkeste gutten i korpset”, på øvelsene. Siden har det vært Asta og Christian – kjærester i hverdagen, kjærester på reisefot – og fra nå av, også hverandres ektefeller.

Bryllup i Sørkedalen kirke + Bogstad gårdVæret var kanskje ikke det aller beste, men inne i Sørkedalen kirke var det smil og klemmer i lange baner, og ikke minst – en spent brudgom:Asta og pappaen hennes venter på at vielsen skal starte, mens kirkeklokkene ringer til bryllup.Bryllup i Sørkedalen kirke + Bogstad gård

Som nybakt mann og kone går Asta og Christian ned kirkegulvet, og utenfor venter en overraskelse på å ta dem vel i mot:

Bryllup i Sørkedalen kirke + Bogstad gård

Regn stoppet hverken gjester eller korpset, og etter å ha ha blitt spilt for bar det videre til vakre Bogstad gård, hvor middag og bryllupsfest skulle være. Men først var det fotografering, sammen med brudepar og forlovere. Flott par og i nydelige omgivelser – hvor regnet virkelig brakte frem grønnfargen i trær og gress.Bryllup i Sørkedalen kirke + Bogstad gårdIkke bare var forloverne så snille at de bar på paraplyer, kjølebag, instrumenter og brudebukett – de kom også med hjelpsomme tilbakemeldinger på Asta og Christians kyssing. Det satte nok brudeparet helst sikkert veldig stor pris på tenker jeg!

Så fine. <3Bryllup i Sørkedalen kirke + Bogstad gårdEtter omvisning på Bogstad gård, var det duket for gruppebilder – og enda en overraskelse:

Ikke nok med at Voksen skoles musikkorps underholdte, Asta og Christian ble også overrukket korpsmedaljer – med navnet deres på. One of a kind! Vel, two of a kind da. 
Inne på Bogstad gård var bankettsalen Peder Anker dekket til fest, med hvite duker, blomster og stearinlys:Det er mulig brudeparet trodde de skulle slippe å kysse i all offentlighet mange ganger, da de la opp til at gjestene måtte reise seg opp for å lese dikt som var satt ut på bordene, for at Asta og Christian skulle kysse. Heldigvis var det mange poesiglade gjester som mer enn gjerne leste dikt.

Asta og Christian – mangel på sol hadde overhodet ingen innvirkning på den strålende dagen bryllupsdagen deres ble. Tusen takk for at jeg fikk komme og være en del av den, sammen med dere, forlovere, familie og venner. Dere er fantastiske sammen, og har nydelige mennesker rundt dere som ønsker dere vel, og alltid vil være der for dere. Måtte dagene som kommer være fylt med gode opplevelser for dere begge. Gratulerer som nygifte!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *