fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Celine + Bendik på Norsk Folkemuseum

Kjærligheten kjenner ingen landegrenser. Da  Céline fra Frankrike og Bendik fra Norge møttes, endret det livene deres for alltid. De visste det da, og de vet det nå – de er ment for hverandre. Det gikk i fransk, engelsk og norsk da familie og venner kom til Norsk Folkemusem for å feire kjærligheten sammen med Céline og Bendik. Celiné startet dagen hos Vogue frisør på Majorstuen:

 

Brudepynt hos Vogue frisør, Majorstua

Brudepynt hos Vogue frisør, Majorstua

Vakre Celiné valgte å dra en tur hjem før vielsen, for å tilbringe tid med den utrolig sjarmerende sønnen – og for å skrive ferdig talen:

bryllup_folkemuseet_gjestestuene03bryllup_folkemuseet_gjestestuene04bryllup_folkemuseet_gjestestuene05

I smoking og sko så blanke at man kunne speile seg i dem, tok Bendik i mot gjestene utenfor Gjestestuene på folkemuseet.

 

bryllup_folkemuseet_gjestestuene06

Vielsen skulle foregå i  Gamle Landbruk på Norsk Folkemuseum, en utrolig vakker bygning – perfekt for store anledninger.

Vielse i bygningen Gamle Landbruk hos Norsk FolkemuseumVielse i bygningen Gamle Landbruk hos Norsk FolkemuseumVielse i bygningen Gamle Landbruk hos Norsk FolkemuseumVielse i bygningen Gamle Landbruk hos Norsk FolkemuseumVigselslokale hos norsk folkemuseum i OsloVigselslokale hos norsk folkemuseum i Oslobryllup_folkemuseet_gjestestuene13

Regn ingen hindring – et vakkert par i vakre omgivelser på Norsk folkemuseum:

Bryllupsfotografering på norsk folkemuseumBryllupsfotografering på norsk folkemuseumBryllupsfotografering på norsk folkemuseumBryllupsfotografering på norsk folkemuseumBryllupsfotografering på norsk folkemuseum

Gjestestuene var pyntet etter alle kunstens regler, klar for bryllupsfest!

Bryllup i Gjestestuene hos Norsk FolkemuseumBryllup i Gjestestuene hos Norsk FolkemuseumBryllup i Gjestestuene hos Norsk Folkemuseum

Kjærlighet <3
Bryllup i Gjestestuene hos Norsk FolkemuseumCéline og Bendik ville ikke at gjesteboken skulle være noe man nesten aldri tar frem, derfor ble navn og bryllupsdato trykket på lerret, så gjestene kunne signere den. På den måten kan den henges på veggen hjemme, og være et hyggelig minne om dagen (en ekstra bonus er at det er enkelt å huske bryllupsdatoen!).
bryllup_folkemuseet_gjestestuene23

Fine lokaler, fantastisk mat – og god stemning. Hva mer kan man ønske seg?

Bryllup i Gjestestuene hos Norsk FolkemuseumBryllup i Gjestestuene hos Norsk FolkemuseumBryllup i Gjestestuene hos Norsk FolkemuseumBryllup i Gjestestuene hos Norsk Folkemuseum

Jeg smelter litt hver gang jeg ser på disse bildene, fordi det var sånn det var, hele dagen – hver gang Céline og Bendik så på hverandre var det med kjærlighet, omsorg og samhold. Takk for at jeg fikk bli kjent med dere, og tilbringe dagen sammen med dere , familie og venner. Jeg må også takke for at dere var så sporty og ble med på fotografering i tidvis øesende regn, i finstasen!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *