fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering Anniken + Harald

Anniken og Haralds bryllupsdag var som en drøm – alt fra det deilige sommerværet, det vakre brudeparet, de utrolig hyggelige gjestene og ikke minst – alle de fantastiske og gjennomførte detaljene og hjemmelagde dekorasjonene, samt selvplukkede blomstene. Anniken startet dagen hos pappaen sin, bare noen meter fra Ljan kirke hvor Harald og gjester snart var på plass.

bryllupsfotografering_disen_gård01bryllupsfotografering_disen_gård02bryllupsfotografering_disen_gård03bryllupsfotografering_disen_gård04Bryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirkeBryllup i Ljan kirke
Bryllup i Ljan kirkebryllupsfotografering_disen_gård17bryllupsfotografering_disen_gård18bryllupsfotografering_disen_gård19

Ljan kirke ligger vakkert til omkranset av trær, og vi bestemte oss for noen portrettbilder i skogen rett bak kirken, før vi kjørte til Hvervenbukta for flere bilder:bryllupsfotografering_disen_gård20bryllupsfotografering_disen_gård21

Anniken og Harald – dere er så utrolig fine! bryllupsfotografering_disen_gård22

I Hvervenbukta ligger en kjempehyggelig café, Anne på landet, hvor vi koste oss med is og deilig rabarbraslusj: Anne på landet, HvervenbuktaAnne på landet, HvervenbuktaAnne på landet, HvervenbuktaBryllupsfotografering, HvervenbuktaBryllupsfotografering, Hvervenbukta

Bryllupsfesten skulle være på ærverdige Disen gård, og med både godteribar og flere typer drikke ble gjestene tatt godt hånd om mens de ventet på brudeparet:bryllupsfotografering_disen_gård28bryllupsfotografering_disen_gård29bryllupsfotografering_disen_gård30bryllupsfotografering_disen_gård31bryllupsfotografering_disen_gård32bryllupsfotografering_disen_gård33bryllupsfotografering_disen_gård34bryllupsfotografering_disen_gård35bryllupsfotografering_disen_gård36bryllupsfotografering_disen_gård37bryllupsfotografering_disen_gård38bryllupsfotografering_disen_gård39

Storsalen på Disen gård pyntet til fest!bryllupsfotografering_disen_gård40bryllupsfotografering_disen_gård41bryllupsfotografering_disen_gård42bryllupsfotografering_disen_gård43bryllupsfotografering_disen_gård44bryllupsfotografering_disen_gård45bryllupsfotografering_disen_gård46bryllupsfotografering_disen_gård47bryllupsfotografering_disen_gård48bryllupsfotografering_disen_gård49bryllupsfotografering_disen_gård50Bryllupsfotografering, Hvervenbukta

Jeg føler meg så utrolig heldig og priviligert som fikk dele denne dagen med dere, Anniken og Harald og deres familie og venner! Tusen takk for at jeg fikk komme, måtte denne dagen være starten på et langt og lykkelig ekteskap fylt med gode opplevelser 🙂

3 kommentarer
 • Harald Emil Verpeaugust 8, 2016 - 12:46

  Og tusen takk til deg som har foreviget vårt bryllup! Du er en dyktig fotograf med øyet for detaljer og øyeblikkene 🙂
  Nydelige bilder, er så glad for at vi valgte deg.
  Gleder oss til å se resten.SvarAvbryt

 • Grethe Karlsenaugust 9, 2016 - 09:20

  Det vakreste jeg har sett. Eventyr. Må brudeparet få et langt og godt liv sammen????SvarAvbryt

 • Monica Lundstrømaugust 9, 2016 - 17:22

  For noen fantastiske bilder, med så nære og varme mennesker. Tror dette er bilder av det fineste bryllupet jeg har sett. Gratulerer 🙂SvarAvbryt

Menu