fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Silje + Magnus

“Hvordan vet man at noen er den rette?” spurte Silje venninnen sin. “Man bare føler det”. Etter at Silje og Magnus hadde vært sammen en stund, visste Silje det: Magnus var den rette for henne. En varm, deilig junidag skulle kjærligheten feires, og Magnus og Silje gi hverandre sine ja. Vakre Silje fikk en sommerlig brudefrisyre hos Hair I am, før det bar videre til barndomshjemmet for å kle på seg brudekjolen.

Brudepynting på Hair I am på RyenBrudepynting på Hair I am på RyenBrudepynting på Hair I am på Ryenbryllup_siljemagnus04bryllup_siljemagnus05

Silje og Magnus skulle vies i Grefsen kirke med sin uslåelige beliggenhet og utsikt over byen – og brudgommen var tidlig på plass:Vielse i Grefsen kirkeVielse i Grefsen kirkeVielse i Grefsen kirkeVielse i Grefsen kirkeVielse i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirke

Vielsen var nydelig, med rørende sang og musikk:Bryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirke

Utenfor ventet drikke og noe å bite i, til stor glede for store og små:Bryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirkeBryllup i Grefsen kirke

Jeg stjal det vakre paret med meg meg, og vi fikk god tid til portrettbilder i det deilige været:Portrettfotografering BryllupBryllupsfotograferingBryllupsfotograferingBryllupsfotograferingBryllupsfotograferingBryllupsfotografering

Før det var tid for bryllupsfest, dro vi også en tur til Maridalen og kirkeruinene der:
BryllupsfotograferingPortrettfotografering BryllupPortrettfotografering BryllupPortrettfotografering Bryllup

Mens vi fotograferte, koste gjestene seg med slush i og utenfor storsalen til Ris menighetssenter:Slush i bryllupBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsal

Bordene var pyntet med markblomster, kongler og trekubber:Bordoppdekking til bryllupMarkblomster til bryllupsbordetBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsalBryllupsfest Ris menighetssenter / storsal

Etter deilig mat og rørende taler, var det duket for en uforglemmelig isbuffet:
Isbuffet i bryllupIsbuffet i bryllupIsbuffet i bryllup

I et tilstøtende rom var det satt opp gavebord, og her var også gjesteboken – med mulighet for å ta polaroidbilder:Gjestebok med polaroidkamera / photobooth i bryllupGjestebok med polaroidkamera / photobooth i bryllup

For en fantastisk dag for store og små – alle ble tatt godt vare på av et brudepar med enorm omtanke for andre, og for hverandre. Jeg kan ikke tenke meg en bedre start på ekteskapet, og jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg fikk lov til å være til stede sammen med dere, familie og venner. Tusen takk! Jeg ønsker dere et langt og godt liv sammen, med mange turer, hjemmekvelder, bortekvelder, tid med hverandre og tid med alle dere er glade i, og som er glade i dere.

Portrettfotografering Bryllup

1 Kommentar
  • Silje Olimstad Gjetmundsenjuli 18, 2016 - 16:39

    Og for en fantastisk fotograf! Du gled rett inn blant gjestene og konverserte med de, du smøg deg umerkelig rundt og tok bilder uten å ødelegge noe av stemningen rundt deg. Du var morsom å ha med å gjøre under parbildene og veldig lett å samarbeide med både i forkant og etterkant av dagen! Og ikke minst så er du veldig dyktig til å ta bilder – du får de beste skussmål fra meg! Takk for at du har foreviget oen av minnene våre!SvarAvbryt

Menu