fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Karoline & Øyvind

Østfold viste seg fra sin beste side (og det sier ikke lite!) da Karoline & Øyvind endelig skulle gifte seg. I vakre Skiptvet kirke ble blomsterdekorasjonene satt frem, og bryllupsgjestene koste seg i det deilige solskinnet.

Ikke langt fra kirken ligger gården Karoline og Øyvind har kjøpt sammen, og at den er viktig for dem kom frem allerede i den første eposten jeg fikk fra Karoline: Det var ingen tvil om hvor de ønsket å ta portrettbildene på bryllupsdagen, det måtte selvfølgelig bli hjemme på gården. Jeg hadde allerede sett bilder av den, og visste at det var en koselig og velholdt gård, men etter å ha vært der og opplevd den avslappende stemningen er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor Karoline og Øyvind føler seg så hjemme der: det er et sted det er lett å bli glad i.

En av Karolines forlovere ankommer kirken – med brudebuketten.

 

Brudepikene var knallfine med blomsterkranser i håret!

I kirken ventet Øyvind sammen med forloveren sin, og utenfor gjorde Karoline og svigerfar seg klare til å gå inn. 

Til min store glede var ikke kornet tatt enda, og gyldengule åkre omkranset gårdsbygningene hjemme hos Karoline og Øyvind. 

Øyvind – akkurat passe barsk på låven, sammen med sin søte kone:

Ikke alle var hjemme da jeg var på besøk:

Selv om ikke hunden var hjemme, var det en annen som gjerne kom for å få kos. Det er sikkert innbilning, men det var nesten så hun visste at hun ble fotografert!

Vakre damer! 

Etter å ha kost oss på gården, bar det videre til Råde – og her var alt klart til bryllupsfest!

Øyvind og Karoline hadde valgt utrolig fine farger til dagen sin:

Karoline og Øyvind – tusen takk for at jeg fikk bli kjent med dere og hjemmet deres, og ikke minst for at jeg fikk være en del av en så stor dag i livene deres. Dere er så utrolig behagelige å være sammen med, og jeg storkoste meg sammen med dere, familie og venner!

ingen kommentarer
Menu