fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Anne + Christians drømmebryllup i Vestfold

Kornet vaiet i vinden, og epletærne bugnet på familiegården hvor Anne og Christian skulle feire sin store dag med familie og venner. Det var tidlig formiddag, og på gården ble det klargjort for bryllupsfest både utendørs så vel som inne i det store teltet, som var satt opp for anledningen. I vakre omgivelser og deilig solskinn gjorde også brud og brudgom seg klare til å gi hverandre sine ja.

bryllup_i_hof01bryllup_i_hof02bryllup_i_hof03bryllup_i_hof04bryllup_i_hof05bryllup_i_hof06bryllup_i_hof07bryllup_i_hof08bryllup_i_hof09bryllup_i_hof10bryllup_i_hof11bryllup_i_hof12bryllup_i_hof13bryllup_i_hof14

Lille Hem kirke var fylt til randen med familie og venner som ønsket å feire Anne og Christian, og en rørende vielse og noen rungende “ja” senere kunne flotte Anne og Christian endelig gå ut av kirken som hverandres ektefeller.
bryllup_i_hof15bryllup_i_hof16bryllup_i_hof17bryllup_i_hof18bryllup_i_hof19bryllup_i_hof20bryllup_i_hof21bryllup_i_hof22bryllup_i_hof23bryllup_i_hof24bryllup_i_hof25bryllup_i_hof26bryllup_i_hof27bryllup_i_hof28

I partyteltet var det satt opp et langbord til brudeparet og de nærmeste, og runde bord til øvrige familie og venner. Hvert bord hadde fått navn fra en sang, for å gjøre det enklere å finne frem til hvor du skulle sitte.
bryllup_i_hof29

På gården hadde DJen rigget seg til utendørs, og brudepar og gjester koste seg i solskinnet:bryllup_i_hof30bryllup_i_hof31bryllup_i_hof32bryllup_i_hof33bryllup_i_hof34bryllup_i_hof35bryllup_i_hof36bryllup_i_hof37bryllup_i_hof38bryllup_i_hof39bryllup_i_hof40bryllup_i_hof41bryllup_i_hof42bryllup_i_hof43bryllup_i_hof44bryllup_i_hof45bryllup_i_hof46bryllup_i_hof47bryllup_i_hof48bryllup_i_hof49bryllup_i_hof50bryllup_i_hof51bryllup-i_hof52

Tusen takk Anne & Christian , for at jeg fikk komme og dele dagen med dere! Dere er like fine på innsiden som på utsiden, og bryllupsdagen var en drøm fra start til slutt. Jeg ønsker dere alt det beste for fremtiden!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *