fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Camilla & Michael

Når  det nøye planlagte frieriet skjer på Buckingham Palace, er det ingen overraskelse at Camilla og Michaels bryllup ble feiret med stil! I herskapelige omgivelser gav Camilla og Michael hverandres ja i Gamle Logen i Oslo. Til stede var naturligvis også familie og venner, og noe av det viktigste for brudeparet var at gjestene skulle kose seg og bli tatt vel hånd om. Med nydelig og nøye utvalgt mat (og bare vent til du ser bryllupskaka!), hjemmelagde gjestegaver  og en høytidelig men likevel avslappet bryllupsfeiring, var det duket for at både store og små skulle få en fantastisk dag.

For Camilla startet dagen på Royal Christiania Hotel, hvor den nydelige brudekjolen hang klar til bruk.

Bryllupsfotografering Hotel Royal ChristianiaBryllupsfotografering Hotel Royal ChristianiaBryllupsfotografering Hotel Royal ChristianiaBryllupsfotografering Hotel Royal ChristianiaBryllupsfotografering Hotel Royal ChristianiaBryllupsfotografering Hotel Royal ChristianiaBryllupsfotografering Hotel Royal Christiania

Gamle Logen skapte en herskapelig ramme rundt vielsen, og det var få tørre øyne innen brudeparet endelig ble hverandres ektefeller.

bryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logen

Etter gratulasjoner og klemmer tok vi turen til Aker brygge, og deretter Akershus festning.

bryllupsfotografering Aker bryggebryllupsfotografering Aker bryggebryllupsfotografering Aker bryggebryllupsfotografering Aker bryggebryllupsfotografering Aker bryggebryllupsfotografering Aker brygge

Været var på vår side, og det ble mange bilder av det vakre paret.

bryllupsfotografering Aker bryggebryllupsfotografering Aker bryggebryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festningbryllupsfotografering Akershus festning

I mellomtiden ble Gamle Logen klargjort til bryllupsmiddag.

bryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logen

Fornuftig nok hadde noen lagt Kleenex på stolen, og den ble det bruk for…

bryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logen

Godteribuffet – ingen skulle gå sultne denne lørdagen!

bryllupsfotografering Gamle Logenbryllupsfotografering Gamle Logen

Camilla og Michael danset brudevals – og de var knallflinke!

bryllupsfotografering Gamle Logen

Mmmm, den deilige bryllupskaken smakte enda bedre enn den så ut.

bryllupsfotografering Gamle Logen

Gjestfrie, omtenksomme, uhøytidelige. Det skortet ikke på vakre ord til Camilla og Michael i løpet av dagen, og en stolt far sa: “Det er hyggelig å høre at det er flere som oppfatter dem sånn ,og ikke bare oss foreldre”. Det har han helt rett i, for snillere og koseligere mennesker skal man lete lenge etter. Tusen takk for at vi fikk lov til å dele dagen med dere, vi koste oss hvert minutt! Dere passer så godt sammen, og det finnes ingen tvil om at dere vil få mange, lykkelige år sammen. <3

bryllupsfotografering Akershus festning

1 Kommentar
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *

  • camilla westgaard baardsenaugust 24, 2014 - 20:20

    Tusen takk for den flotte jobben du gjør! Skal lete lenge etter en mer behagelig fotograf 🙂 Vi er kjempefornøyde med bildene!SvarAvbryt