fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Sommerens mest kopierte bilde: slik får du også en “tusen takk” girlander

Hver dag lagrer besøkende på monalisat.no bilder fra bloggen på sin datamaskin, eller deler på Pinterest. Det kan være brudepar jeg allerede har fotografert som vil ha også bloggbildene og collagene, det kan være brudepar eller fotografer som leter etter inspirasjon – noe som selvfølgelig er veldig hyggelig. Denne sommeren er det et bilde som har blitt kopiert mer enn andre, og det er dette av Camilla og Henrik med en Tusen takk girlander:

(forts. under bildet)

Tusen takk girlander - Fotograf Mona-Lisa T.

Til de av brudeparene mine som har lyst til å ta et bilde med en slik girlander så er det bare å si fra, så tar jeg den med (det er den som ble brukt i bildet over). Marianne hadde laget girlanderen selv (se under), og har du lyst til å prøve deg så er det viktig å notere seg at vimplene/kortene må være av tykk/tung papp, ikke bare papir. Årsaken er at de lett blåser opp (og kan krølle seg). Jeg bestilte mitt banner på Etsy, så har du ikke lyst til å lage et selv kan du for eksempel se her.

Du trenger:

 • Tykk kartong
 • Saks eller hobbykniv
 • Bånd eller hyssing
 • Hullemaskin
 • Papirlim 
 • Lakk (valgfritt, men holder bokstavene på plass og gjør girlanderen mer slitesterk).  Uten å ha testet det vil jeg anta man kan bruke decoupage for både liming og lakking. 
 • Printer

Fremgangsmåte:

 1. Bestem fasongen på hver vimpel, og lag en mal som du bruker for å tegne opp og klippe ut alle slik at de blir like store. 
 2. Lag to hull øverst i hver vimpel , et på hver side.
 3. Print ut bokstaver på tykt papir, og klipp eller skjær ut.
 4. Lim bokstavene forsiktig på vimplene, og lakk eventuelt over.
 5. Tre hyssingen eller båndet igjennom, og girlanderen din er klar til bruk!

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Tusen takk banner

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *