fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Helle & Bjørn!

En utendørs vielse mellom gamle trehus. Nydelig tapas spist sittende på langbenker dekket med pledd, i rustikke og uformelle omgivelser. Avslappende stemning, gode klemmer og store smil. Og sist men ikke minst: fantastisk hyggelige mennesker! Høres det koselig ut? Det var det også! Helle og Bjørn giftet seg i Sandefjord 3, august, og selv været visste at det var store ting på gang. På formiddagen øste det ned, tordnet og lynte – men da det var klart for de store øyeblikkene hadde vi været med oss. Helle startet dagen hos Hårgalleriet, og siden vielsen skulle være på ettermiddagen hadde Helle og Bjørn valgt å sette av tid til portretter før denne.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Snorre gifteringer

De nydelige øynene.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering Sandefjord

Bjørn kom til Hårgalleriet i en knallekker dress, og det er vel ikke tvil om at han likte det han så han også.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering Sandefjord

Helle og Bjørn er utrolig behagelige, ujålete mennesker  – men stil, det har de!

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering Sandefjord

Hårbåndet til Helle var prikken over ien, nydelig.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering Sandefjord

Utsikt over det som må være en Norges hyggeligste byer, Sandefjord. Da passet det ekstra godt at det i forgrunnen må være to av Norges hyggeligste mennesker.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering Sandefjord

Forelskelse. *antydning til klump i halsen* Så utrolig fine dere er!

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. bryllupsfotografering Sandefjord

Vielse og bryllupsfest ble holdt i koselige Bakgården cafe i Sandefjord, hvor solen beleilig nok tittet frem.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. vielse i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. vielse i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. vielse i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. vielse i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i Bakgården cafe

Nydelig solosang – det er helt utrolig hvor mye stemning det er i musikk.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i Bakgården cafeBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i Sandefjord

Dekket opp i hvitt og blått med sommerfugler, blomster og lys lå alt til rette for en hyggelig bryllupsmiddag.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfotografering i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T.BorddekorasjonerBryllupsfotograf Mona-Lisa T.BordoppdekningBryllupsfotograf Mona-Lisa T.BordoppdekningBryllupsfotograf Mona-Lisa T.BordoppdekningBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i bakgårdenBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i bakgården

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i bakgården

Bakgården cafe disket opp med aldeles nydelig tapas!  La meg få lov til å gjøre deg sulten med følgende bilder av noe av det bryllupsgjestene kunne kose seg med:

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i bakgården, tapasBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i bakgården, tapasBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i bakgården, tapasBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllup i bakgården, tapas

Talene var både morsomme, alvorlige, rørende, søte – og litt “på kanten” :

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsmiddag i bakgårdenBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsmiddag i bakgårdenBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsmiddag i bakgårdenBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Brudgommens taleBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfest i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bakgården selskapslokaler SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bakgården selskapslokaler SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bakgården selskapslokaler Sandefjord

Uformell stemning hvor det var enkelt å slå seg ned der det passet utover kvelden. Et stort seil var spent opp mellom bygningene i tilfelle regn.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bakgården selskapslokaler SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Kaker i bryllupBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Bryllupsfest i SandefjordBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Kakeskjæring i Bakgården cafe

Brudevals  på scenen, med et knallstilig bakteppe med små lys spredt utover.

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Brudevals i bakgårdenBryllupsfotograf Mona-Lisa T. Brudevals i bakgården

Helle og Bjørn: tusen takk for at vi fikk komme og dokumentere bryllupsdagen deres, det var så utrolig hyggelig å være sammen med dere, barna, familien og vennene deres! Dere vet virkelig hvordan dere skal stelle til fest, og sørge for at alle koser seg sammen. Jeg avslutter denne bloggposten med et bilde av dere i aksjon på dansegulvet, måtte årene dere har foran dere bli like fine som dere 🙂

Bryllupsfotograf Mona-Lisa T. Brudevals i bakgården

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *