fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Forberedelser til en bryllupsdag

En bryllupsfotografs tabbekvote er liten. Veldig liten.  Nettopp derfor dobbelt og trippelsjekkes utstyret før bruk, det samme gjelder planen for dagen (+plan B) – og resten går på erfaring. Forberedelsesritualet er likt hver eneste gang:

  • dagen før klargjøres og testes utstyret, jeg sjekker at minnekortene er tomme, at batterier er oppladet (jeg tar alltid med så mange jeg tror jeg kommer til å trenge x 3). Jeg legger frem klærne jeg skal bruke, planlegger kjøreruta og beregner god tid i tilfelle veiarbeid e.l.
  • På bryllupsdagen spiser jeg en stooor frokost som holder meg mett lenge, og lager en matpakke bestående av en flaske vann, smoothie, proteinbar og en baguett e.l. Jeg (les: min mann) bærer alt utstyret i bilen, også er jeg klar til å dra.

shewood_theone Noen ganger går det fort i svingene når jeg står på badet og ordner meg, men en ting jeg finner stor glede i er å velge hvilken parfyme jeg skal bruke. Det virker nok helt tullete, men jeg elsker alt som lukter godt og har en parfymesamling som er så stor at jeg trygt kan være stolt flau over den. Når jeg skal fotografere ønsker jeg å være så diskré som mulig, og da sier det seg selv at å lukte som parfymeavdelingen på Steen & Strøm bør unngås. På det sterkeste. Det gjelder selvfølgelig både i mengde man bruker, men også typen.

En av mine favoritter er en parfyme som heter She wood (Dsquared), og den er ofte på som usynlig tilbehør når jeg er i bryllup. I et bryllup holdt det på å bli litt mer fres over sakene enn jeg hadde planlagt. Før jeg går videre kan jeg vise et bilde av parfymen min ved siden av min manns parfyme. To firkantede flasker. Trekork. Gyldenbrunt innhold. Du skjønner kanskje hvor dette bærer?

Jeg aner ikke hva som fikk meg til å pause et sekund ekstra i det jeg skulle til å spraye min velduftende herlighet, men der stod jeg altså med min manns parfyme klar til å lukte en anelse mer maskulint enn jeg hadde tenkt. Likevel: – skjer det ikke verre ting skal jeg være strålende fornøyd!

Ha en fortreffelig søndag 🙂

 

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *