fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Og vinnerne er…!

Vi har akkurat bikket desember (jul snart, hurra!), og det er på tide å avsløre vinnerne av konkurransen “Del ditt morsomste bryllupsminne“! Det er ingen tvil om at det skjer mye på bryllupsdagen, men ofte er det de uplanlagte situasjonene vi husker best. Av alle ting man bekymrer seg for skal gå galt på bryllupsdagen, er neppe det å bli jaget av sinte svaner på listen til de fleste kan jeg tenke meg.  Vinnerne er nå trukket ut, og de er *trommevirvel*:Konkurransepremier Bryllupsfotograf Mona-Lisa T

 • Perlekjede: Tara K.
 • Dusjsåpe fra Victoria’s Secret: Ingrid S.
 • Sølvarmbånd: Tina T.
 • Perlekjede med hjerte: Charlotte K.
 • Halskjede med sort sten: Nora O.
 • Sko til ringer: Beate B.

Gratulerer! (Vinnerne blir kontaktet på epost).

Under følger et lite utvalg av de innsendte bidragene :

 • I bryllupet vårt hadde mannen min og hans forlover i all hemmelighet limt fast toalettpapir-holdere med rosa toalettpapir under bordet der hvor jeg, svigermor og min forlover skulle sitte. For de var overbevist om at vi kom til å gråte under bryllupstalene. Men, de to eneste som gråt under talene var mannen min og hans forlover, så de måtte pent be oss damene om å få låne rosa toalettpapir, til gjestenes store fornøyelse.
 • Mitt morsomste bryllupsminne må være i mitt kusines bryllup. Da vi var ferdig i kirken og skulle ta båt ut på en øy for å ha festen, begynte alt som planlagt, og da vi alle var ferdig med middag og satt og slappet av litt fikk vi plutselig besøk. Da dette var en øy vi var på vet man jo aldri hva som dukker opp, så inne på lokalet fikkvi plutselig besøk av hele 6 helt ville og skremmende mink som løp rundt som noen galne! Da vi alle løp ut og mannfolkene fikk minkene ut av lokalet, fortsatte vi med det vanlige og danse osv, så var det meg jammen på ann igjen, men nå var det ikke mink, det var 2 illsinte svaner, og de er jo enda mer skremmende en hva minken var. Dette var garantert det morsomste bryllupet jeg har vært i! 🙂
 • Det må være fra en mobilvideo fra vielsen som jeg fikk se like etterpå. Svoger sitter på første rad og filmer. Selve vigselsritualet er i gang. Brud og brudgom står fremme hos presten. Nevøen min på 3 år hvisker fra siden, med glede og iver i stemmen: “De skal kysse, de skal kysse!” Skjønt! 🙂
 • Under vielsen satt vår sønn på 4 sammen med sine besteforeldre, men da det var tid for selve ekteskapsinngåelsen fant han tydeligvis ut at nok var nok. Hverken min mann eller jeg så hva som skjedde, men hørte latteren fra gjestene. Han gikk opp og satte seg på “min” stol, og da jeg snudde meg så han på meg med verdens blideste glis og sa: “du kan sitte med bestemor, du mamma.”
 • Da en venninne giftet seg skulle hun til frisøren for å få ordnet håret og sminken. Håret skulle krølles, og akkurat da hårrullene var på plass og hun ble plassert under et slikt varmestativ – gikk strømmen! Gode råd var dyre, og enden på visa var at vi hastet nedover veien sammen med frisøren til vi kom til en liten bensinstasjon (strømmen hadde ikke gått i den gaten). Frisøren hadde med hårføner og ba så pent om vi kunne få tørke brudens hår der, noe vi fikk. Det ble mange kommentarer fra folk som kom og gikk, der vi satt med en vordende brud som ble ordnet på håret! Ikke helt etter planen, men det ordnet seg til slutt 🙂
 • Vi giftet oss på tinghuset på Lillestrøm i februar. Sermonien varpå engelsk, og gikk nok litt ekstra fort fordi dommeren var noe nervøs. Uansett; tilslutt ble vi erklært “husband and wife”. Det er jo i utgangspunktet ikke merkelig, men vi begynte alle å humre litt, da vi unektelig var to bruder.
 • I et stor bryllup med mange gjester var det et flott kakebord, Mange nydelige vakre kaker, og mest fristende av alle stod en sentralt plassert hvit kake med masse friske bær på. Alle forsynte seg av den kaken, de eldre damene tok relativt store stykker… Bruden og brudepoaret forsynte seg også, og som de lo! Mange andre begynte også å le, for kaken var laget av fiskepudding, og hadde slett ikke smaken man forventer når man drikker kaffe!

 

2 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *

 • Charlotte Angelion Kolnesdesember 5, 2012 - 08:02

  det står charlotte k, hvem charlotte k er det ?SvarAvbryt

 • Mona-Lisa Transethdesember 6, 2012 - 10:58

  Hei Charlotte! Jeg har ikke inkludert etternavn av personvernhensyn, men vinnerne vil motta en epost før helga 🙂SvarAvbryt