fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Få gjestenes mobilbilder fra bryllupet med iPhone app!

Kan tiden hvor man forgjeves maser på gjestene om å sende bildene de har tatt fra bryllupet ditt, eller engangskameraer fulle av ubrukelige bilder være historie? Jeg har testet den nye appen Wedding party fra micromobs inc, og må si jeg liker det jeg ser. Kort og godt får brudeparet en “egen” app for bryllupet når de registrerer seg, som de da inviterer gjester til å installere og logge seg inn på. Deretter kan gjestene dele bilder og kommentarer under bryllupet – og det hele er svært enkelt i bruk.

(forts. under illustrasjonen)

En annen fiffig detalj er tidslinjen: den viser bildene og kommentarene (“notes”) i kronologisk rekkefølge, nettopp som en tidslinje. Hvis man vil kan man koble appen opp mot et (gratis) bryllupsnettside hos mywedding.com, slik at det er mulig å se bildene der også og ikke bare via appen. På nettsiden kan dere selvfølgelig legge inn annen informasjon også.

Hvis festlokalet har internettilgang ser jeg for meg at det kan være fornuftig å sette små foldere e.l rundt omkring på bordene med påloggingsinformasjon, samt informasjon om hvordan man bruker appen. Man kan også dra det enda lengre: informer om appen allerede i invitasjonen/på epost i god tid før bryllupet, og del bilder og kommentarer fra bryllupsforberedelsene! Appen er gratis, og det går rykter om at en Android versjon er under utvikling. Hvis man oppfordrer gjestene til å benytte appen, ser jeg for meg at den kan være både morsom og underholdende for gjestene (for eksempel mens brudeparet blir fotografert), og et fantastisk minne for både brudepar og gjester etter bryllupet. Det eneste som irriterer meg var at den ikke fantes da min mann og jeg giftet oss for 2 år siden  😉

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *