fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Fotoalbum for livet

Jeg tok lokket av den sorte esken. Idet jeg løftet albumet opp, og tok det ut av den sorte fløyelsposen visste jeg det: Dette var albumet jeg hadde lett etter. Massivt, solid, og hver eneste del laget for hånd av en av verdens aller fremste albumbindere. Fra coveret med det mykeste skinn man ikke greier å la være å stryke over, til hvordan bildene er montert til sidene med absolutt perfeksjon:  Det er sagt om dette albumet at det ikke bare en samling bilder. Det er et arvestykke. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å kunne tilby dette albumet til mine brudepar, for jeg vet at dette er et album som aldri vil bli puttet i en skuff og glemt. Dette er et album som vil bli hentet frem igjen og igjen, for å oppleve de gode minnene fra bryllupsdagen.

Med ærefrykt tok jeg albumet med ut for å fotografere det. Dette er 25 x 25 cm med 40 sider, innbundet i mykt, sort skinn. Bildene i albumet er fremkalt på “lustre” fotopapir, og fargegjengivelsen er helt nydelig. Forsiden har et innfelt bilde, men det er valgfritt.

Lekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefotoLekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefoto

Brudeparets navn er trykket i sølv på forsiden og bokryggen. Man kan velge om man ikke vil ha trykk, ha trykk bare på front eller bare på bokrygg, og man kan velge mellom trykk i flere farger: sølv, gull, kopper, sort, rød, hvit, og “embossed” (uten farge, preget inn i skinnet). Hvis man vil at det skal stå noe annet kan det det, og vil man i tillegg til navn ha en linje med bryllupsdatoen på er dette også mulig.

Lekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefotoLekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefoto

Albumet er “lay-flat” og bildene kan om ønskelig dekke hele siden (som her), dekke over begge sidene, eller man kan ha flere bilder på samme side.

Lekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefoto

Kvaliteten på bildene er utsøkt, med skarpe detaljer og farger som  virkelig “står ut”.

Lekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefoto

Man kan til og med få albumet gildet (belagt med folie på sidebladene)! Her er det valgt sølv, men man kan også velge gull, rød, kopper, sort eller ingen gilding.

Lekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefotoLekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefotoLekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefotoLekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefoto

Hvis man ikke ønsker sort skinn kan man velge mellom 20 andre farger! Det er også mulig å velge rustikt skinn, polert skinn, eller hva med stoff  med en semsket tekstur? Det er også mulig å velge metallisk stoff, eller en annen favoritt kalt “Japanese book cloth”. Denne har en silkeaktig tekstur (som Dupioni silke), og kommer i 11 vakre farger.

Lekkert skinnalbum med sølvgilding, sølvtrykk og forsidefoto

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *