fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Marianne & Marius’ bryllup

Det hadde regnet i bøtter og spann i flere dager, men som på bestilling klarnet det opp til en praktfull dag lørdag 14.juli. Stedet var Disen Gård i Oslo, hvor Marianne & Marius inviterte til bryllup. Marianne og Marius ønsket en uformell ramme rundt bryllupet sitt, og valgte derfor å arrangere hagebryllup på vakre Disen gård. Praktisk nok var både vielse og fest på samme sted, og da jeg ankom var dagens gode hjelpere i full gang!

Mariannes sans for detaljer kunne sees allerede da gjestene kom inn dørene på Disen gård og så skiltet hengt opp for anledningen, til «brudebuketten», borddekorasjon og kaker.

Brudens herlige mor hadde sydd ikke bare brudekjolen (etter Mariannes design), jeg tror faktisk det var snakk om at hun hadde sydd 5 (!) av kjolene som ble brukt.

Mariannes sko, hårpynt og brudebukett – sistenevnte laget av henne selv. Ulikt noe annet jeg har sett, en morsom og ikke minst kreativ vri på brudepynten!

På menyen stod helgrillet lam, som kokken hadde brukt flere timer på å tilberede. En frisk velkomstdrikke stod klar til gjestene når de ankom, og ute ble alt gjort i stand til at vielsen skulle starte.

Detaljer fra koselige Disen gård.

Det var lagt ned stor omtanke og jobb i borddekorasjoner og bordkort, og en noe uvanlig dekorasjon: remser med kunstgress rullet ut på midten av bordene.

Da fristende kaker ble satt frem, var det få som lot seg be to ganger før de forsynte seg!

Da jeg gjorde klart lysoppsettet rekvirerte jeg hjelp til å teste at alt satt som det skulle, og denne gjengen stilte velvillig opp 😉

Bruden og brudgommens forlover viste frem dansekunstene sine, til min store glede!

Marius & Marianne ønsket minimalt med tradisjonelle portrettbilder, men ett ville de ha: inspirert av Marius’ mor og stefars bryllupsbilde lagde vi dette, til ære for Marius’ mor som dessverre døde for noen år tilbake.

Jeg håper spesielt dette bildet ble som dere hadde tenkt dere det, takk for at jeg fikk komme til Disen gård og dele denne dagen med dere!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *