fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Ingeborg & Asbjørns 50-talls bryllup

16.juni reiste jeg til Stavanger for å fotografere et helt spesielt bryllup: Ingeborg & Asbjørn giftet seg på Vitengarden (Jærmuseet), temaet for dagen: 50-tallet! Jeg elsker temabryllup, og dette er så gjennomført at det har vært kjempevanskelig å plukke ut bildene jeg skulle poste her, noe som resulterte i en alt for lang post. På forhånd: unnskyld!

Bryllupsfotografering Stavanger

Ingeborg og Asbjørn valgte å ta de fleste portrettbildene før vielsen,  her ser de hverandre for første gang på bryllupsdagen. Det høljet ned, med det la ingen demper på humøret.

Bryllupsfotografering Stavanger

Vi satte kursen mot Obrestad fyr for å sikre oss noen bilder med den aldeles fantastiske naturen på Jæren som bakgrunn. Det blåste friskt og regnet, men som de sa «vi bor her, dette er vi vant til».

Bryllupsfotografering Stavanger, Obrestad fyrBryllupsfotografering Stavanger, Obrestad fyr

Ingeborgs brudekjole – aldeles praktfull! Jeg kjørte i samme bil som venninnene hennes, og det ble sagt «jeg sier ikke dette bare for å smiske med Ingeborg, men det er virkelig den fineste brudekjolen jeg har sett i hele mitt liv».

Bryllupsfotografering Stavanger, Obrestad fyr

Brudeparet kjørte i en rød pick-up, perfekt for anledningen!

50-talls bryllupsfotografering50-talls bryllupsfotograferingFotografering 50-tallsbryllupbilder 50talls bryllup

Da min mann så bildene sa han «oi, hun var fotogen» – det har han helt rett i!

50-talls bryllupsfotografering

Ingeborg og Asbjørn har vært sammen i nesten 8 år, og når man ser dem sammen forstår man hvorfor:

byllupsfotografering Jærenbyllupsfotografering Jæren

Ingeborg er selv fotointeressert, og brudeparet hadde derfor satt av ekstra mye tid til fotografering (jippi!). Vi rakk derfor også å fotografere i et bittelite 50-tallshus tilhørende Jærmuseet. Brudens venninner var fantastiske hjelpere, uten dem hadde det ikke vært mulig å få til denne bildeserien. Tusen takk for hjelpen!

Bryllupsfotografering Jærmuseet 50-tallsbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengarden

Vi tillot oss å leke hemningsløst med 50-talls stereotypier, jeg liker spesielt bildene fra kjøkkenet – lyset ble helt nydelig.

bryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenbryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengarden

Både gjester og kor hadde tatt utfordringen med 50-tallsstil på strak arm – se så utrolig flotte de er!

bryllupsfotografering, 50-tallshuset på Vitengardenhumanistisk vielse, Vitengarden, Rogaland

Ingeborg og Asbjørn hadde skrevet egne løfter til hverandre, i tillegg til å gi hverandre «ja».

bryllupsfotografering rogaland, humanistisk vielse

Bordene var knallekre, med hvite duker, «love hearts», kombinerte servietter/bordkort formet som en sløyfe, og mintgrønne detaljer (se for eksempel det mintgrønne og hvite sugerøret). Og for å gjøre gleden komplett: vakre blomster i glassvaser, med peoner – noen av de vakreste blomstene jeg vet.

Bryllupsdekorasjoner Vitengarden

Etter vielsen skulle vi fotografere brudeparet og korene, da jeg kom ut fant jeg herrekoret slik:

bryllupsfotografering på Vitengarden, Rogaland

Korene var fantastiske: sprudlende, vakre – og morsomme.

bryllupsfotografering på Vitengarden, Rogaland

Det er umulig å bli noe annet enn glad når man ser på disse damene, i de fargerike 50-talls inspirerte klærne.

bryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandbryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandbryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandbryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandbryllupsfotografering på Vitengarden, Rogaland

Bruden og hennes forlover – med et nikk til filmen Titanic, men med en traktor. Muligens ikke så grandiost, men definitivt morsommere!

bryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandbryllupsfotografering på Vitengarden, Rogaland

En sprudlende, syngende Marilyn Monroe toastmaster satte stemningen fra starten, en rolle hun behersket til fingerspissene!

bryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandbryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandbryllupsfotografering på Vitengarden, Rogalandpeoner bryllup, bryllupskake

Rørende og personlige, alvorlige og hysterisk morsomme. Talene hadde alt, her er det brudgommens forlover som er i aksjon. Jeg lo så jeg bokstavelig talt gråt – og det var jeg ikke alene om.

Taler i bryllup, Vitengarden

Band bryllupsfotografering

Takk, Ingeborg og Asbjørn for at jeg fikk være med på en uforglemmelig bryllupsdag! Takk også for at dere stilte opp på alle påfunn, og ikke minst selv kom med innspill. Jeg er stolt av bildene vi lagde sammen, og  jeg håper dere blir like fornøyde med dem som jeg er 🙂

bryllupsfotografering Vitengarden, Jæren

1 Kommentar
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *