fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Carina & Kai Eriks bryllup

En fantastisk dag med fantastiske mennesker oppsummerer lørdag 2. juni for meg. Jeg fikk være med fra påkledning til  brudevalsen da Carina & Kai Erik giftet seg, og jeg storkoste meg! Generøse og omsorgsfulle er de første ordene som faller meg inn når jeg tenker på Carina og Kai Erik, og det var et stort privilegium ikke bare å fotografere, men også å bli bedre kjent med dem.

Carinas søster Camilla var forlover, og hadde stålkontroll på brudekjolesnøring!

Brudepynting fotografering LillestrømBryllupsfotografering, forberedelser Lillestrøm

Carina var tydelig spent før vielsen skulle til å starte, og da hun kom inn i kirken var det umulig ikke å la seg røre av hennes enorme smil da hun så sin kommende mann. Ei heller av hvor  beveget brudgommen var da han så henne.

Vielse Rælingen kirke

 

Bryllupsbilder fra Rælingen kirkeVielse Rælingen kirke

Min mann var misunnelig da han så at jeg hadde fotografert en Cadillac  – vakkert pyntet for anledningen.

Cadillac bryllupsfotografering

Etter vielsen ble det tid for  portrettbilder i Rælingen.

Bryllupsfotografering RælingenBryllupsbilder ved havetBrudebukettGifteringer, bryllupsfotografering

Stemningen var god, og i allfall jeg hadde det kjempegøy!

Bryllupsfotografering, Rælingen

Det blåste friskt, men vi lot oss selvfølgelig ikke stoppe av den grunn – og brukte vinden for det den var verdt:

Bryllupsfotografering, Rælingen

Kreativ Bryllupsfotografering, Rælingen

Bryllupsfotografering, Rælingenannerledes Bryllupsfotografering, RælingenBryllupsfotografering, Rælingen

Tusen takk til Kjetil som gikk med på å la bruden sitte på Cadillacen hans!

Bryllupsfotografering, Rælingen

Deretter gikk turen til Shippingklubben i Vika, hvor vi ble godt tatt i mot av Gunnar og besetningen (det må være lov å bruke det ordet når det er en shippingklubb?). Flotte lokaler, en diger takterrasse og nydelig mat. Hvordan vet jeg at maten var nydelig? Fordi brudeparet og Gunnar passet slik på meg at jeg ble rent flau, og jeg fikk servert mat i baren hvor jeg holdt til under rettene. Jeg synes det er supert å kunne trekke seg litt tilbake mellom talene slik at gjestene (og brudeparet) får spist og kost seg uten at jeg henger over dem, og jeg får muligheten til å lade batterier, pusse linser osv.

Gjennom talene brudeparet holdt for hverandre, men også familie og venners, følte jeg at jeg ble enda bedre kjent med dem. De er så utrolig fine og gode sammen!

Bryllupskaken så tilsynelatende ut som en standard marsipankake. Men den gang ei – inni var det Oreokake!

Deretter var det tid for bryllupsvals. For å si det på godt nordnorsk: Jeg ble søkkimponert! De var kjempeflinke, det var rett og slett vakkert å se på.

Tusen takk for at jeg fikk være sammen med dere på dagen deres, og bli bedre kjent med dere og deres familie og venner. Dere er fantastiske mennesker, varme, omsorgsfulle og utrolig lette å bli glad i. Det finnes ingen tvil i meg om at dere kommer til å ha et aldeles fortreffelig liv sammen!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *