fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsfotografering: Camilla & Bjørn

Lørdag 9. juni satt jeg i bilen min ved Nittedal kirke, og lurte på hvordan jeg skulle greie å komme meg noenlunde tørrskodd bort til kirken – det regnet så voldsomt at regnet spratt opp fra bakken!  Mens jeg gjorde en særdeles uelegant manøver for å slå opp paraplyen uten å gå ut av bilen, må jeg innrømme jeg var nervøs for om brudeparet kanskje ville droppe å bli fotografert utendørs.

I farten glemte jeg en liten ting (unnskyld!): brudeparene “mine” er fantastiske!  Camilla ankom i en Cadillac fra 1932, og da hun steg ut av bilen i en brusende drøm av en blondekjole uten å la seg affisere av regnet, visste jeg at dette kom til å bli knallbra.

Vielse i Nittedal kirkeVielse i Nittedal kirkeVielse i Nittedal kirke

Etter en vakker seremoni kunne Camilla og Bjørn gå ut av kirken som ektefeller, 8.5 år etter at de ble kjærester.

Bryllupsfotografering, Nittedal kirke

Vi var så heldige at det for en kort periode bare var noen få drypp med regn da vielsen var over, slik at vi kunne ta bilder på kirketrappen. Like etterpå begynte det kraftige regnet igjen, og da brudeparet skulle inn i bilen var den fylt til randen av hvite ballonger!

Bryllupsfotografering, Nittedal kirkeBryllupsfotografering, Nittedal kirkeBryllupsfotografering, bryllupsbil

Ferden gikk videre til utrolig vakre Rotnes bruk, hvor vi ble tatt godt i mot. Vi bestemte oss for å fotografere i Tveterstuen først, i håp om at regnet kanskje skulle dabbe litt av. Jeg fikk uvurdelig hjelp av forloverne, slik at vi fikk lagd disse portrettene av det nydelige paret. Å bruke den røde sofaen hadde Camilla og Bjørn allerede tenkt på på forhånd, den passet perfekt til Camillas røde bukett.

Bryllupsfotografering på Rotnes bruk, TveterstuenBryllupsfotografering på Rotnes bruk, TveterstuenBryllupsfotografering på Rotnes bruk, TveterstuenBryllupsfotografering på Rotnes bruk, Tveterstuen

 

Bryllupsfotografering på Rotnes bruk, Tveterstuen

Bryllupsfotografering på Rotnes bruk, Tveterstuen

Regnet lettet en del, så vi bega oss ut for noen bilder mens vi hadde sjansen. Camilla og Bjørn hadde bedt meg tatt med den røde paraplyen, de hadde selv med en rød koffert – og sjekk Camillas gummistøvler! Jeg synes det er utrolig gøy med slike detaljer, de ble knallekre sammen.

Utendørs bryllupsfotografering på Rotnes bruk Utendørs bryllupsfotografering på Rotnes bruk, paraply og gummistøvlerUtendørs bryllupsfotografering på Rotnes bruk med paraplyUtendørs bryllupsfotografering på Rotnes bruk med paraply

Et av favorittbildene mine, og jeg er utrolig takknemlig for at Camilla og Bjørn var villige til å gjøre disse i regnet! Jeg håper at brudepar som ser disse bildene kan senke skuldrene i forhold til været (det får man ikke gjort noe med uansett), og være trygg på at man får en like fin bryllupsdag selv om det regner 🙂

Utendørs bryllupsfotografering på Rotnes bruk med paraplyUtendørs bryllupsfotografering på Rotnes bruk med CadillacUtendørs bryllupsfotografering på Rotnes bruk med CadillacBryllupsbilder Rotnes brukBryllupsbilder Rotnes bruk

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *