fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Det må jeg ta bilder av en dag

Jeg tar meg selv i mange ganger å tenke at jeg må ta bilder av noe, og at det blir med tanken. For eksempel har jeg lyst til å fotografere byen jeg bor i – ikke bare slottet og Akershus festning, men det levende Oslo. Noen ganger gjør jeg heldigvis noe med det, som da jeg tok bilder av broen under. Den befinner seg på Sandstrand i Sortland kommune i Vesterålen, og ikke lenge etter at bildet ble tatt takket rekkverket for seg etter lang og tro tjeneste.

Mamma har dette bildet på veggen i stua, og jeg har nå i flere år prøvd å bestemme meg for hvilke bilder fra Vesterålen jeg skal få printet opp og henge på veggen. Problemet er bare at samlingen bilder vokser for hver gang jeg er der, og min mann har selvfølgelig også meninger i sakens anledning. Men tilbake til postens tema (hvorfor ender jeg alltid opp med å skrive om alt mulig annet i tillegg?) som jeg vil avslutte med en oppfordring: Ikke la det bli med tanken!

Bilde av bro, Vesterålen

Bryggen ved Jennestad Handelssted.

Hav og brygge i Vesterålen

1 Kommentar
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *

  • Rita Bjørsethdesember 27, 2012 - 23:41

    nydelig bilde av gammel brua på sandstrand….har lekt mye oppå og under den brua….har du flere bilder ifra det ommrådet?SvarAvbryt