fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Margrethe og Øyvinds bryllup

Det første han la merke til var smilet hennes. Margrethe og Øyvind ble kjent med hverandre gjennom jobben, og det viste seg etterhvert at de hadde mye til felles. En av disse tingene er gleden over å tilbringe tid utendørs, som å løpe og gå på ski. Det var derfor få som ble overrasket da Margrethe og Øyvind fortalte at de skulle ha vinterbryllup! Lørdag 4. februar var datoen, vielsen skulle stå i Holmenkollen kapell. Tilfeldigvis var det også skiskyting på plakaten i Holmenkollen denne lørdagen, og stemningen rundt kapellet var det ingenting å si på!

Smilende bryllupsgjester ankommer kirken.

Brudgommen venter spent, like før vielsen skal starte.

I det Margrethe stiger ut av bilen innser jeg umiddelbart at han som står inne og venter på henne – allerede med en klump i halsen – ikke kommer til å få det lettere når han ser henne. Hun var rett og slett utrolig vakker!

Brudepiker og svenner gjør seg klare til å gå opp midtgangen, de var utrolig flinke!

Øyvind ser sin brud for første gang i det hun kommer inn i kirken.

Presten er en venn av brudeparet, og holdt en nydelig og personlig tale for dem.

Øyvind har akkurat gitt Margrethe sitt ja – høyt og tydelig. Her skulle det ikke være noen tvil om at brudgommen ville gifte seg med bruden!

Det hadde begynt å snø lett, men det gjorde ingenting – snarere tvert i mot!

Etter å ha blitt gratulert på kirketrappa, var det godt å komme inn i en varm bil for å varme fingrene.

Festen ble holdt i Askeladdens hus på Soria Moria hotell, men først stoppet vi for noen bilder. Gifter man seg på vinteren, må man selvfølgelig utnytte det vakre bakteppet for det det er verdt!

Dette er et av favorittbildene mine fra dagen.

Ikke så vanskelig å forstå hvorfor Margrethe synes Øyvind er kjekk!

I den underjordiske gangen under Soria Moria, ble det tid for noen bilder. Veggen bak er fjell, som hotellet er bygget på.

Utrolig flott bukett og knappehullsblomst – blomstene gikk igjen i dekorasjonene i festlokalet også.

Brudeparet ankommer festlokalet, vi benyttet anledningen for et par bilder til før dørene ble åpnet.

Mens brudepar og gjester hygget seg med frukt og velkomstdrikke, fotograferte jeg middagslokalet. Jeg elsker små detaljer, og  måtte holde meg for ikke å hvine av glede da jeg så bordkortholderne med snøkrystall på – og “snø” inni!

Brudeparet og gjester setter seg til bords.

Margrethe og Øyvind: Tusen takk for at jeg fikk være med dere på dagen deres. Dere er så utrolig flotte! Omtanken dere har for hverandre, og hvor trygge dere er sammen er rørende (jeg hadde heldigvis et kamera å gjemme meg bak). Jeg ønsker dere all mulig lykke i årene foran dere!

Se flere bilder fra bryllupet i Slideshowet under.

ingen kommentarer
Menu