fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Bryllupsmesse på Ballroom i Oslo

I går var endelig dagen for bryllupsmessen på Ballroom i Oslo kommet. Svært mange forventningsfulle brudepar og deres familie og venner hadde møtt opp for å få med seg underholdningen, brudeshowet, standene og en og annen giveaway! Jeg var så ufattelig heldig å ha med meg to perler av noen veninner: Anette & Hege. De hjalp meg med å sette opp standen og besvarte spørsmål fra besøkende mens jeg fotograferte, og jeg aner rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten dem.

Pascal var til stede og delte ut smaksprøver av sin berømte pasjonsfruktmoussekake med bringebær. Jeg hang litt rundt standen hans, fotograferte, og da han sa de magiske ordene: “Du kan smake du også!” var jeg kjapp som lynet!

Ballroom like før dørene ble åpnet for publikum.

Blide damer på standen til Juvelen – det glitret både i diamantene og i øynene til de som besøkte standen.

Til Bords hadde dekket opp til bryllup på flere bord, og det var mange som ønsket å registrere ønskelisten sin hos dem etter å ha sett alt det lekre servicet!

Solgunns boutique hadde sko med så mye bling at jeg ble rent blendet av glede – flaks for meg at de stod like ved standen min, så jeg kunne gå bort og smugtitte flere ganger.

Decléor var på plass – og gaveposene deres var svært populære blandt de som hadde tatt turen til messen. Også er jo hun som delte dem ut smellvakker da! 🙂

Floriss Aker brygge laget brudebukettene som ble brukt under showet – lengre ned i posten kan du se bilder av dem.

Gaveposer står og venter på nye eiere like før dørene åpnes.

Terje Schrøder var konfransier og åpnet showet, mens Rein Alexander sang.

Tid for det mange hadde ventet på: brudeshowet!

Dette må være en av de kuleste brudebukettene jeg har sett – noensinne!

…Og denne. Ok , jeg greier ikke helt å bestemme meg for hvilken av de to jeg likte best.

Utrolig søt kjole på utrolig søt modell!

Enda en vakker brud for anledningen.

Terje Schrøder introduserte leverandørene – og delte ut premier!

Hvis noen vordende bruder ser denne kjolen og tenker “åå, den vil jeg gifte meg i ” – mail meg! For den vil jeg fotografere 😉 Rocka og kul – og ulikt noe annet jeg har sett.

Enda en vakker brudebukett.

Og til slutt – enda flere brudekjoler og festkjoler!

6 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *

 • Alexandrafebruar 4, 2012 - 03:14

  Hei! Jeg lurer på om du har flere bilder fra kjole-visningen du kunne tenke deg å sende meg? Det er jeg som har på med b.l.a den korte brudekjolen, og siden dette er det eneste stedet jeg foreløpig har funnet bra bilder fra visningen tenkte jeg å gripe sjangsen å spørre 🙂SvarAvbryt

  • Mona-Lisa T.februar 6, 2012 - 16:57

   Hei Alexandra! Du så kjempeflott ut under visningen, og var ikke minst kjempeflink 🙂 Jeg sender deg en e-post vedrørende bildene.SvarAvbryt

 • solgunn fagersandfebruar 4, 2012 - 19:08

  Så nydelige bilder! Ingen tvil om at det er forskjell på amatør og proff. Jeg tok en god del bilder selv, men det er jo forholdsvis mørkt i disse lokalene så slike detaljer som du får frem her, kan jeg ikke se noe til på mine bilder 😉
  Vil gjerne få bruke de på våre sider (med ditt navn selvfølgelig), og vi skal varmt anbefale deg til brudepar og andre som er på utkikk etter en dyktig fotograf! med vennlig hilsen Solgunn, Solgunns Boutique, brudesalongen i Lillestrøm.SvarAvbryt

  • Mona-Lisa T.februar 6, 2012 - 17:10

   Tusen takk Solgunn! Ja det var mørkt i lokalene, men kjolene deres så fantastiske ut da 🙂 Det er utrolig hyggelig at dere likte bildene, og dere kan selvfølgelig bruke dem på nettsidene deres! Jeg sender en mail ila dagen 🙂SvarAvbryt

 • […] flere bilder av brudebuketter i posten om brudeshowet på Ballroom! Postet i Bryllupsinspirasjon, InspirasjonTags: brudebukett, bryllup, bryllupsforberedelser, […]SvarAvbryt

 • somadoaugust 18, 2013 - 03:59

  Ingen tvil om at det er forskjell på amatør og proff,Så nydelige bilder!.SvarAvbryt