fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Siste innspurt før bryllupsmessen!

Torsdag 2. februar skal jeg være fotograf  på bryllupsmessen på Ballroom i Oslo, det tror jeg blir kjempegøy!

Det kommer flere utstillere, skal være brudeshow, underholdning, trekning av premier – og alle som melder seg på får give-aways! Det kanskje beste av alt er at det ikke koster en krone å komme inn, så her er det bare å melde seg på 🙂

Jeg har også stand på messen, så stikk gjerne innom for en prat! På standen kan man også se hvordan DVDen ser ut, innpakningen, få informasjon om pakkene jeg tilbyr og se eksempler på prints som er et splitter nytt produkt som kommer i løpet av mars. Jeg har de siste månedene testet profesjonelle laboratorier i inn og utland, og plukket ut to leverandører som leverer prints på mitt absolutte favoritt-fotopapir! På standen vil dere kunne se de to typene jeg kommer til å tilby – de er utrolig flotte! Det blir en ting til – men det får være en overraskelse 🙂

Det går rykter om smaksprøver på Pascal sin stand – dit skal jeg!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *