fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Presentasjonsmateriell og nye visittkort!

Jeg elsker lekker innpakning! Enten det er gourmetsjokoladen i forseggjort forpakning, parfymen i lekker flakong eller mobiltelefonen i elegant eske, hever det opplevelsen min av produktet. Sjokoladen smaker akkurat det samme og mobiltelefonen har selvfølgelig de samme funksjonene, men det sitrer ekstra mye av glede over å ta den i bruk. Likeledes når mat er innbydende dandert på  tallerkenen (jeg hadde tenkt å bruke kakene mine som eksempel – at de ikke ser så bra ut men smaken er den samme, men så kom jeg på at de ikke er spesielt gode heller).

Jeg vil selvfølgelig at det skal være ekstra hyggelig å få bryllupsbildene sine, og ikke minst at man skal ha noe pent å oppbevare dem i. Tidligere denne uka fikk jeg de nye informasjonsfolderne, bånd samt nye visittkort, og jeg ble utrolig fornøyd med alt sammen!

Her ser dere de nye informasjonsfolderne som følger med bryllupsbildene. De inneholder blaa informasjon om DVDen, bruksrettighetene i forhold til bildene (det er ofte en stund siden man signerte kontrakten så det kan være greit å få en påminnelse) og annen informasjon.

De som velger Premiumpakken (heldagsfotografering) får bildene sine presentert i en lekker sort, polstret DVDfolder (faux leather) i en matchende eske med satengbånd.

De som velger Standardpakken får bildene sine i denne kvadratiske hvite DVDmappen. Nye visittkort! Disse har jeg i to varianter – gyldenbrun og hvit (som over), og grå (under). Ikke bare har de en superfin fasong – de skimrer! <3

2 kommentarer
  • Line Ihlangjanuar 8, 2012 - 18:14

    Lekkert lekkert!
    🙂SvarAvbryt

    • Mona-Lisa T.januar 10, 2012 - 19:37

      Takk Line! Gøy med pene ting 🙂 (Som de fantastiske kakene dine!)SvarAvbryt

Menu