fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Om Angry Birds og den røde paraply

Etter måneder, ja år med mistro ble jeg forført. Forført av den ene fotoappen etter den andre, og da kameraet på telefonen også  begynte å bli bra bestilte jeg i slutten av desember en – wait for it –  iPhone. En telefon jeg et par år tidligere hadde sagt at jeg aldri skulle kjøpe, etter å ha irritert meg grønn over itunes.

Jeg er nesten skamfull over at ikke bare kjøpte jeg en – på toppen av alt liker jeg den (minus iTunes). Problemet er ikke at jeg har blitt hektet på å teste ut alle mulige fotoapps – det føler jeg at jeg kan rettferdiggjøre, fotograf tross alt! 😉 – men da jeg installerte Angry birds som jeg hadde hørt så mye om, gikk det som det måtte gå.

Jeg satt på tbanen og spilte angry birds en regnfull morgen. Med ett gikk det opp for meg at jeg skulle av – og i farten glemte jeg den skinnende, røde, fine splitter nye paraplyen min! Før den ble borte rakk den å bli med på en liten spasertur ut, disse bildene er til minne om paraplyen min (kjører den tbane enda?).

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *