fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Det finnes ikke dårlig bryllupsvær!

Mange ser for seg bryllupsdagen sin med skyfri himmel og sol, og bekymrer seg for at eventuell nedbør skal gjøre dagen og bildene dårligere. Jeg får ofte spørsmål fra brudepar om hva vi skal gjøre hvis det regner, og siden jeg bare fotograferer “on location” er det klart at jeg alltid må ha i bakhodet hvilke muligheter som finnes. Man kan selvfølgelig fotografere innendørs, eller utendørs under tak. Men personlig synes jeg det er kjempefint om man kan få til i allfall noen bilder utendørs likevel – det sier jo noe om hvordan akkurat dette brudeparets bryllupsdag faktisk var.

Jeg har derfor valgt å kjøpe inn paraplyer, slik at brudeparet ikke trenger å bekymre seg for å skaffe en. Det kan jo være at man ikke har  lyst til å bruke paraplyen/e man har, feks fordi den har en eller annen logo på, eller man ikke synes farger/mønstre/størrelse passer. Jeg har tatt inn fire paraplyer som er så store at de har plass til to, og her kan man velge mellom sort, hvit, knall rød eller gjennomsiktig paraply etter egen smak!

Jeg greide ikke å la være å kjøpe også en liten elfenbensfarget paraply med blonder (den passer til brud eller brudepike). Den siste egner seg ikke til å være ute lenge i kraftig regn med, da den er så pass liten – men for duskregn kan den være et veldig lekkert tilbehør om man kjører den stilen.

Da gjenstår bare spørmålet – hvilken farge foretrekker du?

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *