fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Velkommen 2012!

Om få timer er 2011 historie, og på godt og vondt har det vært et begivenhetsrikt år for oss alle. Selv om det ikke skjer noe magisk i det å skrive 2012 heller enn 2011,  står jeg alltid der rundt midnatt på nyttårsaften med en blandet følelse av melankoli for året som har gått, og glede over året som skal komme. I år er jeg ekstra spent  – for det kommer mange nye prosjekter, produkter og endringer for Fotograf Mona-Lisa T. i 2012 som jeg gleder meg til å dele!

Jeg fotograferer mye – ikke bare med speilrefleks, men det jeg har for hånden, inkludert mobilkamera (ja faktisk!). I 2012 har jeg derfor tenkt å begynne og liveblogge bilder via mobilen ( i tillegg til de ordinære bloggpostene). På denne måten håper jeg  å kunne dele små og store øyeblikk både fra hverdagslivet og fotooppdrag, “bak kulissene” bilder o.l.

Takk til kunder, venner, familie og bekjente for året som har gått – dere er fantastiske! Jeg håper hver og en av dere går et strålende 2012 i møte 🙂

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *