fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Høstblader eller juleyoghurt?

Ingen vei forbi – nå må jeg nok bare innse at høsten er på hell og vel så det. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – det er ikke lenge til jul!

Jeg prøver knallhardt å gå forbi pepperkakene, julebrusen, julebladene, gløggen og alle andre julerelaterte produkter i buikken. Jeg tenker hvert år at jeg skal vente til første desember med sånt, men det skjer jo aldri – denne gangen var det juleyoghurten fra Tine som ledet meg inn på ville veier. Så langt har jeg smakt den med karamell, og den med mørk sjokolade – mm mm mm! Min mann smakte den med marsipan – og siden han så ut som et barn som smaker sitron for første gang – og den deretter gikk i søpla – regner jeg med at den ikke var en hit.

Nå er spørsmålet – hvor lenge greier jeg å holde meg fra å sette på julemusikk?

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *