fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Anette + Stian: par- og gravidfotografering

På søndag hadde jeg den udelte gleden av å få fotografere Anette og Stian – og for ikke å glemme hunden deres Lilly. Tema for photoshooten var en høstdate, og  siden Anette og Stian skal bli foreldre til en liten jente ble det selvfølgelig også noen bilder med fokus på babymagen!

Ikke bare var de med på alle forslagene mine, de gav også utrolig mye av seg selv, og jeg hadde det kjempegøy! Anette og Stian – dere så  fantastiske ut, og man kan ikke annet enn å bli glad inni seg av å se dere sammen. Jeg håper dere blir fornøyde med bildene!

En tur innom Deli de Luca for litt kaffe å varme fingrene på!

Anette er overbevist om at hun ser veldig bra ut i hatt. Det er vel bare å slå fast en gang for alle at det har hun helt rett i!

Mens jeg fotograferte Anette, lekte Stian med Lilly. Jeg aner ikke om han er klar over at jeg også tok noen bilder av han, men da finner han det i allfall ut nå 😉

 

Jeg mistenker Stian for å ha hatt en hemmelig karriere som modell på et eller annet tidspunkt!

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *