fbpx

Velkommen til

BLOGGEN

Håndlaget, deilig sjokolade som får tærne til å krølle seg

Sjokolade er noe av det beste jeg vet. Det var en periode hvor jeg ikke spiste sjokolade, fordi jeg fant ut (i en Bones episode) at det er insektsrester i sjokolade (det er faktisk det!). Jeg kom over det, for å si det sånn.  I Edinburgh var sjokoladebutikken Coco chocolate derfor et must å besøke, og der kan en sjokolademums handle med god samvittighet siden de produserer sine egne sjokolader basert på organiske fair trade produkter.

Sjokoladen er håndlagt i Skottland, og i tillegg til ren mørk sjokolade og melkesjokolade kan man finne mange andre varianter og smaker i butikken. Noen eksempler er sjokolade med rose og pepper, havsalt og hasselnøtter, honning og mandler, bringebær, eller hva med sjokolade med jasmin? De selger også sin egen kakao i flere varianter, og man kan bestille en kopp hos dem og sette seg og slappe av med avisen, eller kjøpe med kakaoen hjem. Jeg gjorde like godt begge deler, i tillegg til at jeg endte opp med en rekke sjokoladeplater og gavepakker.

Jeg smakte (selvfølgelig!) på noen av sjokoladene mens vi var i Edinburgh, og endte derfor opp med å dra tilbake til sjokoladebutikken den dagen vi skulle hjem til Norge for å kjøpe mer. Sjokolade med biter av ingefær, rose og pepper og hasselnøtter og havsalt er varianter jeg har smakt – alle utsøkt gode. Kanskje hvis jeg sender en superhyggelig mail til Coco så går de med på å opprette et sjokoladeabonnement til meg? Bare tenk å få tilsendt den nyyydeligste sjokolade i posten en gang i måneden? mmmm!

Coco sjokoladebutikk i Edinburgh

 Coco Edinburgh

0 kommentarer
Kommentar

E-post adressen din vil aldri bli publisert eller delt. Obligatoriske felter er markert *